Hot!

H υπηρεσία 4tyshop


H υπηρεσία 4tyshop είναι μια υπηρεσία η οποία διατίθεται σε όλα τα μέλη του ηλεκτρονικού οδηγού αγοράς 4ty.gr τα οποία διαθέτουν τα πακέτα προβολής Business Pro ή Business Expert και δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την ώθηση που χρειάζονται στις ελληνικές επιχειρήσεις συνδυάζοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με χαμηλό κόστος. Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και τόσο προσιτή στον εκάστοτε επιχειρηματία. Η χρήση του δε, απαιτούσε υψηλό επίπεδο γνώσεων ενώ από την άλλη, η προώθηση της επιχείρησης στο διαδίκτυο δεδομένου του τεράστιου ανταγωνισμού καθώς και του τεράστιου κόστους κατασκευής, ήταν μέχρι τώρα σχεδόν απρόσιτη στον μέσο επιχειρηματία.


Αποκτήστε τώρα όλες τις υπηρεσίες του 4ty.gr μόνο με ένα κλικ 
Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, τι κερδίζει φτιάχνοντας 4tyshop. Για ποιόν λόγο να επιλέξει κανείς να φτιάξει 4tyshop και να μην δημιουργήσει το δικό του κατάστημα, μόνος ώστε να μπορεί να το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο. 

Στον συγκριτικό πίνακα που ακολουθεί μπορεί να δει κανείς τι κερδίζει επιλέγοντας την υπηρεσία 4tyshop.


Χαμηλό κόστος για υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Πολύ υψηλό κόστος για υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Ταχύτητα στην κατασκευή (1-3 εργάσιμες για ενεργοποίηση). Αργή κατασκευή, μερικές  εβδομάδες.

Το κόστος για την κατασκευή είναι μηδενικό! Το κόστος για την κατασκευή είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Άμεση ενεργοποίηση! Μη άμεση ενεργοποίηση!
Εύκολο στη χρήση (δεν χρειάζονται γνώσεις). Απαραίτητη η τεχνογνωσία για τη χρήση του.
Δεν είναι απαραίτητη η τεχνογνωσία για τη διαχείριση του καταστήματος! Χρειάζονται τεχνικές γνώσεις (πολλές φορές και επιπλέον προσωπικό) για την διαχειρισή του!
Υψηλό Ranking στις μηχανές αναζήτησης (χωρίς κανένα επιπλέον κόστος). Χαμηλό Ranking στις μηχανές αναζήτησης (για να επιτευχθεί υψηλό, το κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο).
SEO Friendly σε όλα τα επίπεδα χωρίς επιπλέον κόστος. Ο διαχειριστής μπορεί να ορίσει ο ίδιος τα keywords που θέλει όπου θέλει και όσα θέλει.Δεν χρειάζεται να πληρώσει επιπλέον. Άγνωστο σε ποιό βαθμό είναι SEO FRIENDLY, το κόστος(ενδέχεται να είναι υπερβολικά υψηλό), η ευκολια στην διαχείριση του SEO, το είδος των αποτελεσμάτων, ο χρόνος μέχρι να είναι τα αποτελέσματα ορατά!
Ελάχιστο ως μηδενικό κόστος συντήρησης. Υψηλό κόστος συντήρησης.
6μηνη περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας δωρεάν και δυνατότητα ακόμη και να διακοπεί η λειτουργία του καταστήματος, χωρίς κανένα κόστος. Δεν υπάρχει περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας.Η λειτουργία σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται με προπληρωμένο κόστος το οποίο είναι συγκεκριμένο και δεν αλλάζει.
Το κόστος συντήρησης επιλέγεται από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος! Το κόστος συντήρησης είναι προκαθορισμένο και δεν αλλάζει.
Μηδενικό κόστος τεχνικών εργασιών συντήρησης -αποσφαλμάτωσης.  Κόστος τεχνικού εργασιών συντήρησης - αποσφαλμάτωσης.
Άμεση διόρθωση και αποκατάσταση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος! Άγνωστος ο χρόνος αποκατάστασης οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος!
Διαρκείς αναβαθμίσεις! Άγνωστο το κάθε πότε γίνονται αναβαθμίσεις.
Συνεχείς επεκτάσεις! Άγνωστο το κάθε πότε γίνονται επεκτάσεις!
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ώστε να εκτιμηθεί η ποιότητα των αναβαθμίσεων και να ελεγχθεί το κατά πόσο αυτές είναι ωφέλιμες ή όχι! Χρειάζονται γνώσεις ώστε να εκτιμηθεί η ποιότητα των αναβαθμίσεων και να ελεγχθεί το κατά πόσο αυτές είναι ωφέλιμες ή όχι.
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ώστε να γίνει η χρήση αναβαθμίσεων από τον διαχειριστή του καταστήματος. Πολλές φορές χρειάζονται ακόμη και πολλές ώρες εκπαίδευσης ώστε να γίνει η χρήση των αναβαθμίσεων από τον διαχειριστή του καταστήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου