Hot!

ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 4TY.GR


Η 4ty αναλαμβάνει την ολοσέλιδη προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο! Πρόκειται ουσιαστικά για τη ‘βιτρίνα’ της επιχείρησης σας, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται κάθε δυνητικός πελάτης. Και το καλύτερο; H σελίδα αυτή ανήκει σε εσάς εφόρου ζωής! Ακόμα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αλλάζετε ανά πάσα στιγμή κείμενο και φωτογραφίες, όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Ολοσέλιδη προβολή: H 4ty αναλαμβάνει τη δημιουργία της ηλεκτρονικής ‘βιτρίνας’ της επιχείρησης σας. Και το καλύτερο; H σελίδα αυτή ανήκει σε εσάς εφόρου ζωής!

H ολοσέλιδη προβολή μας περιλαμβάνει: 
  • Επωνυμία επιχείρησης και λογότυπο
  • Ακριβής διεύθυνση της επιχείρησης σας πάνω στον χάρτη
  • Στοιχεία Επικοινωνίας της επιχείρησης
  • Κείμενο για την ιστορία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης
  • Φωτογραφικό υλικό που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας

προβολή στο διαδίκτυο
Παράδειγμα Ολοσέλιδης Προβολής 4ty


Η υπηρεσία της ολοσέλιδης προβολής είναι κάτι παραπάνω από μία απλή καταχώρηση σε κάποιον ηλεκτρονικό οδηγό. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εμφανίζεται η σελίδα σας μόνη της, σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά. Με αυτόν τον τρόπο, θα εμφανίζεται ψηλά στη Google η καταχώρηση σας.
σωστή εμφάνιση προβολής σε κινητά και tablet
Η Ολοσέλιδη Προβολή από την 4ty προσαρμόζεται και εμφανίζεται σωστά σε διάφορες συσκευές: Υπολογιστές, Laptop, Tablet και κινητά. Φροντίζουμε να εμφανίζεστε σε κάθε πελάτη ανεξαρτήτως συσκευής πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Όπως κάθε σημαντική διαφήμιση στο internet, έτσι και η υπηρεσία αυτή θα σας κάνει γνωστούς σε ευρύ κοινό αφού χωρίς κάποιος να σας γνωρίζει, μπορεί να βρει την επιχείρηση σας με λέξεις-κλειδιά όταν κάνει αναζήτηση στη Google. Ακόμα, θα έχετε πρόσβαση σε μεγάλο κοινό, αφού πλέον όλο και περισσότεροι αναζητούν επαγγελματίες στο διαδίκτυο.
H online προβολή είναι απαραίτητη στη σύγχρονη εποχή και σίγουρα εάν επιλέξετε τη 4ty με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της, θα αυξήσετε κατακόρυφα την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης σας!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου