Hot!

Ολοκληρωμένα site από την 4ty! Πλήρη site με δικό σας domain name!

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται το δικό της ιστότοπο για να προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αποκτώντας έτσι φήμη και αξιοπιστία. Η 4ty αφουγκράζεται τις ανάγκες των επιχειρηματιών για αυτό δημιουργεί ολοκληρωμένα site για εσάς, με δικό σας domain name, προσαρμοζόμενα σε κινητά και tabletSite που καλύπτουν τις ανάγκες σας με μενού και υπομενού, ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες.
Η 4ty αφουγκράζεται τις ανάγκες των επιχειρηματιών και δημιουργεί ολοκληρωμένα site για εσάς, τελευταίας τεχνολογίας.
Ιστοσελίδες από την 4ty
DEMO TEMPLATE
Πέρα από τo σύγχρονο και εντυπωσιακό γραφικό κομμάτι των ιστότοπων που δημιουργούμε, σας προσφέρουμε και μία μεγάλη σειρά άλλων πλεονεκτημάτων, για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς:

    site από την εταιρεία 4ty
    DEMO TEMPLATE
  • Tα site μας εμφανίζονται σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης καθώς παράγουμε επαγγελματικά βελτιστοποιημένο κείμενο ως προς τη Google (SEO).
  • Ακόμα, έχετε πρόσβαση σε στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, για να ελέγχετε και να προσαρμόζετε τις ενέργειες σας!
  • Επίσης, μπορούμε να συνδέσουμε το site σας με διάφορα social media της επιχείρησης έτσι ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη στρατηγική μάρκετινγκ για τέλεια αποτελέσματα.
  • Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα να περνάτε προσφορές στο site για το κατάστημα σας, σε μορφή κουπονιών, προσελκύοντας έτσι τους δυνητικούς πελάτες αλλά και φυσικά τις μηχανές αναζήτησης.
  • Περάστε βίντεο στο site σας για την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και δημιουργήστε θετική εντύπωση στους πελάτες, αυξάνοντας την αξιοπιστία και φυσικά την αναγνωρισιμότητα σας!
  • Τα site μας δίνουν τη δυνατότητα να ‘ανεβάσετε’ και αρχεία pdf έτσι ώστε να ανεβάζετε καταλόγους, ισολογισμούς, νέα και άρθρα για τον κλάδο ή τις υπηρεσίες σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε για να αποδεικνύετε το ενδιαφέρον σας για τους πελάτες σας!  
DEMO TEMPLATE



Εκατοντάδες πελάτες έχουν ήδη εμπιστευτεί την υπηρεσία της 4ty για ολοκληρωμένα site και έχουν μείνει απολύτως ευχαριστημένοι. Μην χάνετε χρόνο! Δηλώστε τώρα ενδιαφέρον και αποκτήστε το site που ονειρεύεστε για την επιχείρηση σας, εύκολα και γρήγορα! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου