Hot!

Άμεση online προβολή της επιχείρησης σας από την 4ty!

Θέλετε άμεση προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυo; Εμπιστευτείτε την 4ty και αυξήστε την αναγνωρισιμότητα και το πελατολόγιο σας!

Η τεχνολογία έχει αλλάξει πλήρως τον τρόπο προβολής των επιχειρήσεων και καθιστά απαραίτητo το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Η 4ty ξεκινώντας ως ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της σε πληθώρα υπηρεσιών προβολής εστιασμένες στο διαδίκτυο, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στις online διαφημιστικές ενέργειες. 

Παρέχουμε πλήθος ενεργειών προβολής και διαφήμισης στο internet για να επιλέξετε την σωστή ενέργεια, την κατάλληλη στιγμή! Επιλέξτε ανάμεσα από:

- Online διαφήμιση – banners. Δημιουργούμε διαφημίσεις με κινούμενα γραφικά, φωτογραφίες και κείμενο για εντυπωσιακό αποτέλεσμα και την προσέλκυση της προσοχής υποψήφιων πελατών.

4TY BANNER

 - Newsletters – Πλήρης παρουσίαση προϊόντος/υπηρεσίας ή της επιχείρησης σας σε μια σελίδα την οποία δημιουργούμε εμείς και την αποστέλλουμε σε ένα μεγάλο κοινό 28.000 email




- Καταχώρηση στον οδηγό – Σας παρέχουμε τη δυνατότητα ολοσέλιδης προβολής και η σελίδα σας εμφανίζεται αυτόνομη με λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης και όχι μόνο σε κατάλογο. Έτσι, σας δίνουμε μεγαλύτερη πρόσβαση σε νέους πελάτες που πραγματοποιούν κάποια αναζήτηση.

ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 4TY

 - Δημιουργία website – Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μεγάλης ποικιλίας website με δικό σας όνομα, προσαρμοζόμενα σε κινητά και tablet και χωρητικότητα ανάλογη με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.


- Δημιουργία e-shop – Κατασκευάζουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για εμπόριο προϊόντων ηλεκτρονικά, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ακόμα, η 4ty έχει εισβάλει δυναμικά και στο χώρο των αγγελιών. Δημιουργήστε δωρεάν αλλά και βρείτε αγγελίες στο internet, για να πουλήσετε, να νοικιάσετε ή να αγοράσετε εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλετε! http://www.aggelies.4ty.gr/

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας http://www.4ty.gr/ και βρείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε υπηρεσία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου