Hot!

4ty – Social Media Marketing

Η σημασία των social media στην προβολή και διαφήμιση των επιχειρήσεων αυξάνεται συνεχώς. Oι καταναλωτές πλέον έχουν εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμα και από το κινητό τους και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν like σε σελίδες έτσι ώστε να ενημερώνονται για τα νέα μιας επιχείρησης.


Social Media Marketing
Τα social media είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για να προσεγγίσει μία επιχείρηση νέα κοινά με οικονομικό τρόπο αλλά και για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες. Ο διάλογος μεταξύ πελατών και επιχείρησης γίνεται πολύ εύκολος και η επιχείρηση μπορεί να ενημερώσει τους πελάτες πολύ εύκολα και ανέξοδα για κάθε σημαντικό νέο. 

Ακόμα, μέσω των social media μπορούν να δημιουργηθούν ειδικές διαφημίσεις απόλυτα προσαρμοσμένες και στοχευμένες σε επιλεγμένα κοινά για αποτελεσματική και αποδοτική διαφήμιση. 

Παραπάνω από το 67% των Ελλήνων επισκέπτεται καθημερινά έστω ένα από τα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το κινητό του, το tablet του ή και τον υπολογιστή του.
Η 4ty παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για στρατηγικές social media έτσι ώστε να ανταποκρίνεστε κατάλληλα στις απαιτήσεις τις εποχής.

Αναλαμβάνουμε τα εξής: 

  • Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών Facebook και Twitter!
  • Διαχείριση διαφημιστικής εκστρατείας στο Facebook!
  • Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών στα social media της Google: Google+, Google maps, YouTube, Blogger.
Δηλώστε τώρα ενδιαφέρον και δείτε την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις σας να αυξάνονται κατακόρυφα!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου