Hot!

Πακέτα Δημιουργίας Εξελιγμένων-Δυναμικών Ιστοσελίδων από την 4ty!




Τα πακέτα δημιουργίας εξελιγμένων-δυναμικών ιστοσελίδων από την 4ty! Η νέα γενιά ιστοσελίδων μας σας ανοίγει τον δρόμο της επιτυχίας στο διαδίκτυο!

O 4ty.gr επεκτείνει συνεχώς τις υπηρεσίες του, προλαβαίνοντας τις εξελίξεις στον κλάδο των υπηρεσιών διαδικτύου. Φροντίζουμε για τη καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο αυξάνοντας κατακόρυφα την αναγνωρισιμότητα και το πελατολόγιο σας! Δεν είναι τυχαίο που η 4ty έxει συνδεθεί με την καινοτομική και επιτυχημένη προβολή στο Internet!

Δυναμικά site για κινητά και tablet

Προσφέρουμε εξελιγμένα site προσαρμοζόμενα σε κινητά και tablet. Οι τελευταίες στατιστικές δείχνουν αρκετά υψηλά τα ποσοστά των χρηστών του διαδικτύου με πρόσβαση από τέτοιες συσκευές. Η προσαρμογή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας σε αυτές τις συσκευές είναι σημαντική όχι μόνο για να μην ενοχλείται ο επισκέπτης από τη μη σωστή παρουσίαση του site, αλλά επίσης επειδή με την προσαρμογή αυτή επιτυγχάνεται υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά. Η βελτιστοποίηση της σελίδας ως προς τις μηχανές αναζήτησης είναι το δυνατό μας σημείο, προσφέροντας στους πελάτες μας τη θέση που τους αξίζει!

Νέα δυναμικά site από τον 4ty.gr
 
Διαθέτουμε 3 πακέτα για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις δυνατότητες της επιχείρησης σας. Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τη χωρητικότητα που επιθυμείτε για να βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα! Η χωρητικότητα αφορά τις επιτρεπόμενες σελίδες περιεχομένου, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις προσφορές, τα αρχεία pdf και τις ξένες γλώσσες.

Εφόσον δεν είστε μέλος του 4ty.gr και επιθυμείτε να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, επιλέγοντας ένα από τα παραπάνω πακέτα σας κάνουμε δώρο την εγγραφή σας στον οδηγό μας 4ty.gr με ακριβή προβολή στο χάρτη.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά για αυτό μη χάνεις χρόνο. Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου