Hot!

Χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση ηλεκτρονική προβολή;


Η προβολή μιας επιχείρησης και η προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών πραγματοποιείται όλο και περισσότερο στα διαδίκτυο το οποίο έχει αντικαταστήσει κατά πολύ τα παραδοσιακά μέσα όπως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και οι εφημερίδες. Το internet αποτελεί ένα πολύ δυναμικό κανάλι επικοινωνίας και σίγουρα έχει αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο της διαφήμισης και προβολής των επιχειρήσεων. 
 

Τα πλεονεκτήματα της προβολής στο διαδίκτυο είναι πολλά. Το κόστος είναι αρκετά μικρότερο από τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης και το κοινό που καλύπτει είναι αρκετά μεγαλύτερο, ακόμα και παγκόσμιο εάν κάποιος το επιθυμεί. Επίσης, το κοινό που βλέπει την ηλεκτρονική προβολή είναι αρκετά πιο στοχευμένο, κάτι που επιτυγχάνεται με την επιλογή λέξεων-κλειδιών για τις αναζητήσεις. Οι περισσότερες ενέργειες στο διαδίκτυο επιτρέπουν στους χρήστες να δουν τη διαφήμιση τη στιγμή που επιθυμούν και να την αναζητήσουν οι ίδιοι όποτε επιθυμούν, χωρίς να είναι τόσο πιεστική όπως στα παραδοσιακά μέσα (π.χ. διακοπή του προγράμματος που παρακολουθείς για διαφημίσεις).

Είναι όμως η προβολή στο διαδίκτυο για όλες τις επιχειρήσεις ή απευθύνεται μόνο στις μεγάλες; Επειδή ακριβώς το κόστος είναι αρκετά χαμηλό και τα αποτελέσματα πολύ δυναμικά, αλλά και λόγω της εξειδίκευσης ακόμα και σε μια πολύ συγκεκριμένη περιοχή, όλα αυτά τα πλεονεκτήματα κάνουν την επιλογή της online διαφήμισης αρκετά ελκυστική και προσιτή ακόμα και για μικρές επιχειρήσεις.

Καταρχήν, είναι πλέον γνωστό ότι πολλοί ψάχνουν επαγγελματίες σε ηλεκτρονικούς οδηγούς και όχι σε παραδοσιακούς-έντυπους. Έτσι, είναι σχεδόν απαραίτητο να υπάρχει καταχώρηση της επιχείρησης σε έναν μεγάλο οδηγό όπως ο 4ty.gr. Όμως, η απλή καταχώρηση δεν είναι πλέον αρκετή. Οι περισσότεροι πλέον ψάχνουν επαγγελματίες με λέξεις-κλειδιά σε μηχανές αναζήτησης όπως για παράδειγμα “ζαχαροπλαστείο βόλος” (συνήθως συνδυασμός επαγγέλματος με τοπωνύμιο). Είναι απαραίτητο λοιπόν να εμφανίζεται η καταχώρηση σας σε πολύ καλή κατάταξη στη Google και ο 4ty.gr σας παρέχει τη δυνατότητα αυτή. Η καταχώρηση σας στον οδηγό μας με μορφή ολοσέλιδης προβολής, εμφανίζει τη σελίδα σας και μόνη της με λέξεις-κλειδιά κατακτώντας πολύ καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης και όχι σε λίστα μαζί με άλλους επαγγελματίες. Σας προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες με πολύ δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο λόγω της μακροχρόνιας εξειδίκευσης μας. Εγγύηση αποτελούν  οι ικανοποιημένοι πελάτες μας!

Πέρα από μια τέτοια ολοσέλιδη προβολή, πλέον επιβάλλεται η δημιουργία ιστοσελίδας (site) για κάθε επιχείρηση. Η δημιουργία ενός site προσφέρεται σε χαμηλή τιμή και είναι απαραίτητη και για κάποιον που έχει καταχώρηση σε οδηγό. Ακόμα και αν κάποιος σας βρει στον οδηγό εάν υπάρχει site θα το ψάξει για περισσότερες πληροφορίες. Τα site πλέον προσδίδουν μεγαλύτερη αξιοπιστία σε μια επιχείρηση και ο συνδυασμός καταχώρησης σε οδηγό με site προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όχι απλά για να προσελκύσετε επισκέπτες αλλά και να προβούν σε κάποια ενέργεια κερδοφόρα για εσάς (τηλεφώνημα, παραχώρηση στοιχείων, αγορά).

Ένα ελκυστικό banner, μπορεί επίσης με αρκετά ευπαρουσίαστο τρόπο να προβάλει τη δουλειά σας, όπως και μια όμορφη μακέτα που μπορεί να αποσταλεί σε χιλιάδες λογαριασμούς email από μια εταιρεία που γνωρίζει αρκετά σχετικά με την υπηρεσία αποστολής newsletters


Η χρήση της ηλεκτρονικής προβολής επιβάλλεται και για μικρούς επιχειρηματίες έτσι ώστε να δουν τα έσοδα και φυσικά την αναγνωρισιμότητα της φίρμας τους να αυξάνεται κατακόρυφα. Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr γνωρίζει αυτή την ανάγκη για τους μικρούς επιχειρηματίες για αυτό και προσφέρει πληθώρα προγραμμάτων για να ανταποκριθεί στις δυνατότητες τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου