Hot!

Google Posts – Άμεσα μηνύματα στους Αμερικανούς πολίτες από τους υποψηφίους των εκλογών


Η Google πρόσφατα εισήγαγε μία νέα εφαρμογή. Πρόκειται για μια δοκιμαστική υπηρεσία που χρησιμοποιείται για τις αμερικανικές εκλογές. Πλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στους πολίτες ενημερώνοντας τους για σημαντικά ζητήματα τα οποία θέλουν να επικοινωνήσουν.



Καθώς εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες αναζητούν αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησης της Google για τους υποψηφίους των εκλογών, η Google αποφάσισε να τους δώσει τη δυνατότητα να λαμβάνουν νέα τους άμεσα, σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδιαιτέρως καινοτομική καθώς οι υποψήφιοι μπορούν να αποστέλλουν άμεσα το πολυμεσικό μήνυμα τους (κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο) στους επισκέπτες της Google, οι οποίοι αναζητούν το όνομα τους στη μηχανή αναζήτησης. Πρόκειται λοιπόν για μια απευθείας δημοσίευση. Η ανάρτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα με δυνατότητα κοινοποίησης στα social media.

Η υπηρεσία Google Posts βρίσκεται σε δοκιμαστικό-πειραματικό στάδιο αλλά υπάρχει πλάνο για εφαρμογή της στο μέλλον για δημόσιους φορείς και οργανισμούς. Η απευθείας παραλαβή μηνυμάτων από το συγκεκριμένο πρόσωπο ή φορέα που αναζητάς στη Google, με αποκλειστικό περιεχόμενο ίσως επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο προβολής ακόμα και των επιχειρήσεων.

Η δοκιμαστική περίοδος συνεχίζεται και σίγουρα τα αποτελέσματα θα κρίνουν την εξέλιξη αυτής της πρωτοποριακής υπηρεσίας. 


Ενημερωθείτε για όλα τα σημαντικά νέα από τον κλάδο της τεχνολογίας στο blog του 4ty.gr!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου