Hot!

Γιατί να επιλέξω τον 4ty.gr για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;


Κάθε επιχειρηματίας χρειάζεται ιστοσελίδα για την επιχείρηση του για διάφορους λόγους όπως για παρουσίαση της δουλειάς του και προσέλκυση κοινού για να αυξήσει τις πωλήσεις του. Για να καταφέρει ένας ιστότοπος τους παραπάνω στόχους αλλά και πολλούς άλλους πρέπει να δημιουργηθεί σωστά.
 
Πέρα από τις βασικές τεχνικές γνώσεις λοιπόν για την κατασκευή, χρειάζονται και άλλες που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας ιδανική για διατήρηση των επισκεπτών αλλά και φυσικά να τους οδηγήσει σε κερδοφόρες ενέργειες όπως να σας καλέσουν ή να αγοράσουν κάποιο προϊόν. Στον 4ty.gr δίνουμε έμφαση στα παραπάνω στοιχεία και με την πολύχρονη εμπειρία μας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα site αποτελούν το προφίλ της επιχείρησης, μια επίσημη εικόνα που πρέπει να διαμορφωθεί με κατάλληλο τρόπο.

Δημιουργία Ιστοσελίδας από τον 4ty.gr
 
Καταρχήν δίνουμε έμφαση στην πολύ καλή κατάταξη με λέξεις-κλειδιά. Ακούμε τις δικές σας προτάσεις αλλά προτείνουμε και λέξεις-κλειδιά που θεωρούμε ότι είναι ιδανικές για την επιχείρηση σας. Κατακτήστε την κορυφή στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και αυξήστε κατακόρυφα την επισκεψιμότητα της σελίδας σας.

Η πληροφόρηση είναι υψίστης σημασίας για αυτό και συν-διαμορφώνουμε μαζί με τους πελάτες μας το περιεχόμενο της σελίδας έτσι ώστε να είναι φιλικό όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στις μηχανές αναζήτησης. Ανάλογα και με το κοινό στο οποίο στοχεύει η ιστοσελίδα, πρέπει και το περιεχόμενο να διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου κοινού. Ακόμα, δίνουμε έμφαση στη διαμόρφωση της εικόνας που θέλει να περάσει ο επιχειρηματίας στους επισκέπτες της σελίδας. 

Ιστοσελίδες από τον 4ty.gr

Το αισθητικό κομμάτι – ελκυστικότητα των σελίδων παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του site. Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι ελκυστική με τα κατάλληλα μενού, template, φόντο και εφέ έτσι ώστε να παραμένει ο επισκέπτης όσο το δυνατόν περισσότερο στη σελίδα και να ψάχνει για περισσότερες πληροφορίες.

Επειδή μια ιστοσελίδα χρειάζεται ανανεώσεις, σας παρέχουμε φυσικά τη δυνατότητα ανανέωσης της σελίδας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το πακέτο δημιουργίας ιστοσελίδας που έχετε επιλέξει.

Σας παρέχουμε ακόμα τη δυνατότητα για πρόσβαση σε στοιχεία επισκεψιμότητας από απλό αριθμό επισκεπτών μέχρι και πολύ εξειδικευμένες πληροφορίες. Επιλέξτε το πακέτο που χρειάζεστε ανάλογα με τη δυναμική της δικής σας επιχείρησης.

Ο 4ty.gr βρίσκεται στο πλευρό κάθε επιχειρηματία προσφέροντας πάντα καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για την καλύτερη δυνατή προβολή στο διαδίκτυο. Ξεκινήστε μαζί μας το ταξίδι στη διαδικτυακή προβολή και βγείτε κερδισμένοι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου