Hot!

Μαζική αποστολή email για να προβάλετε την επιχείρηση σας από τον 4TY.GR!

Η μαζική αποστολή email αποτελεί έναν δυναμικό τρόπο προβολής που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες για να διευρύνουν το πελατολόγιο τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πολύ σημαντική, καθώς πάρα πολλοί χρήστες του διαδικτύου έχουν δικό τους λογαριασμό email, συνεπώς αποτελεί απαραίτητο εργαλείο στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο. Μπορείτε να ενημερώσετε με αυτόν τον τρόπο για οποιοδήποτε νέο σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και γενικά την επιχείρηση σας. Το κοινό στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε είναι αρκετά ευρύ και ακόμα και αν δεν ανοίξει κάποιος το συγκεκριμένο email, μπορείτε να προβληθείτε μόνο και μόνο από τον τίτλο-θέμα το οποίο θα δουν.

Τα Newsletters αποτελούν απαραίτητο μέσο όχι μόνο για να απευθυνθείτε σε νέο κοινό αλλά και για να κάνετε γνωστό οποιοδήποτε νέο της επιχείρησης σας στους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας.

Αποκτήστε το δικό σας Newsletter από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR και επωφεληθείτε με όλα τα πλεονεκτήματα! Τί είναι αυτό που κάνει ξεχωριστή την υπηρεσία μαζικής αποστολής newsletter του 4TY.GR;

Καταρχήν τα ηλεκτρονικά μηνύματα τα στέλνουμε σε όσους έχουν δεχτεί να παραλαμβάνουν τέτοια μηνύματα στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να ανοίξουν το δικός σας μήνυμα και να το κοιτάξουν.

Τα διαφημιστικά μηνύματα μας στέλνονται μαζικά σε περισσότερους από 28.000 παραλήπτες. Πρόκειται για ένα αρκετά ευρύ κοινό για να αυξήσετε την πιθανότητα να γνωστοποιήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της υπηρεσίας 4tyNews αποτελεί και το αρκετά χαμηλό κόστος. Αν σκεφτείτε το ευρύ κοινό στο οποίο θα απευθυνθείτε, θα καταλάβετε πως το κόστος ανά email που αποστέλλεται είναι πάρα πολύ χαμηλό. Επίσης, προσφέρουμε υψηλά ποσοστά ανταπόκρισης λόγω της επιθυμίας των παραληπτών να λαμβάνουν τα διαφημιστικά emails.

Το δημιουργικό τμήμα του 4TY.GR αναλαμβάνει τη διαφημιστική σας μακέτα με εντυπωσιακές προτάσεις. Το υλικό το συλλέγουμε έπειτα από συνεννόηση με τον κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους που επιθυμεί για την συγκεκριμένη ενέργεια. Στη συνέχεια, επιλέγονται τα κατάλληλα γραφικά και συγγράφεται το κείμενο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύσει όσους το δουν για να προβούν σε επικοινωνία μαζί σας.


 

















Αποκτήστε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε χιλιάδες πιθανούς πελάτες με την υπηρεσία 4tyNews! Η διαφημιστική μακέτα-σελίδα σας σίγουρα θα προσελκύσει το κατάλληλο κοινό και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα στις πωλήσεις και φυσικά στη φήμη της επιχείρησης σας.

Για όποιον λόγο και αν χρειάζεστε την υπηρεσία μαζικής αποστολής email, εμπιστευτείτε τον 4TY.GR και αποκτήστε τη διαφημιστική μακέτα που θα σας ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου