Hot!

Δημιουργικές προτάσεις για το καλοκαίρι στην πόλη!

Τώρα που ξεκινούν οι άδειες και η πόλη σιγά σιγά αδειάζει, ίσως αρχίζετε να νιώθετε μια γλυκιά μελαγχολία και σκέφτεστε και τη δική σας άδεια που έρχεται σε λίγες μέρες. Πάντως η ζωή στην πόλη ακόμα και αν αρχίζει να ερημώνει, κρύβει αρκετές εκπλήξεις και υπάρχουν αρκετές επιλογές για να περάσετε όμορφα! Ακόμα και να μείνετε στην πόλη κατά τη καλοκαιρινή σας άδεια, σας παρουσιάζουμε όμορφες προτάσεις. Αφιερωμένο σε όλους εσάς που θα μείνετε στην πόλη το καλοκαίρι.
 
Κατ’ αρχήν εάν η εξοχική σας κατοικία βρίσκεται σχετικά κοντά, αποτελεί μία πολύ καλή και οικονομική απόδραση για το Σαββατοκύριακο. Καλέστε φίλους και γνωστούς που σας ευχαριστούν και σίγουρα θα γυρίσετε ανανεωμένοι τη Δευτέρα στη δουλειά.

Εάν διαθέτετε σπίτι με ευρύχωρη βεράντα, ετοιμάστε μία όμορφη μάζωξη με καλοκαιρινά cocktails και τη μουσική που σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε ψητά της ώρας – barbecue και να απολαύσετε τα ποτά σας με ξεχωριστές γεύσεις!




Μην ξεχάσετε επίσης να κάνετε κάποιο δώρο στον εαυτό σας που το αξίζει. Εάν σας ευχαριστεί, βγείτε για shopping therapy ή προτιμήστε μία κούρα ομορφιάς σε κάποιο spa για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.



Η εξόρμηση σε κάποια κοντινή παραλία είναι απαραίτητη, και αν μένετε σε περιοχή μακριά από τη θάλασσα προτιμήστε κάποια πισίνα κοντά στο σπίτι σας. Το υγρό στοιχείο θα σας χαλαρώσει και θα νιώσετε ότι βρίσκετε πολύ μακριά από τους ρυθμούς της πόλης.

Εάν είστε από τους τυχερούς που η πόλη σας διαθέτει παραλιακό δρόμο για περίπατο, βγείτε για μία έξοδο και φυσικά προτιμήστε κάποια ψαροταβέρνα ή ουζερί για το βραδινό σας γεύμα.

Τα Beach bars αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για τους νέους, συνδυάζοντας ποτά με δυνατή μουσική και φυσικά θάλασσα. Πιείτε το αγαπημένο σας cocktail δίπλα στη θάλασσα ή σε πισίνα και διασκεδάστε με τη ψυχή σας.


Εάν βρίσκεστε  κοντά σε κάποιο βουνό, είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε για πεζοπορία ή να κάνετε κάποιο extreme sport όπως mountain biking ή και bungee jumping για τους πιο τολμηρούς. Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες!

Για όσους βρίσκεστε στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη μεγάλη πόλη, υπάρχουν αρκετές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, όπως μια βόλτα στο ζωολογικό πάρκο, στο πλανητάριο ή σε κάποιο θεματικό πάρκο - όμορφες επιλογές για μικρούς και μεγάλους.


Τέλος, ψάξτε για διάφορα events που διοργανώνονται στην πόλη σας και της δίνουν μια άλλη νότα και σίγουρα θα βρείτε και αρκετά οικονομικές εναλλακτικές προτάσεις.

Το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να είναι όμορφο! Χαλαρώστε με τους πιο ήρεμους ρυθμούς της πόλης αυτήν την περίοδο και σίγουρα θα βρείτε προτάσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας! Καλή συνέχεια καλοκαιριού!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου