Hot!

Ολοσέλιδη Προβολή από τον 4TY.GR! Κατακτήστε την 1η σελίδα της Google με χαμηλό κόστος!

Θέλετε να προβάλλετε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο σε πολύ χαμηλό κόστος;


Θέλετε μία προβολή την οποία θα μπορείτε να χειριστείτε εσείς οι ίδιοι όποτε θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή;

Θέλετε μία προβολή που θα ανήκει σε εσάς εφόρου ζωής;

Τότε η λύση είναι η ολοσέλιδη προβολή από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR.

Η ολοσέλιδη προβολή σας δίνει τη δυνατότητα να εμφανιστεί η επιχείρηση σας στη 1η σελίδα της Google με λέξεις-κλειδιά και όχι απλά ως καταχώρηση μπαίνοντας κάποιος στον 4ty.gr σε μορφή καταλόγου. Αυτό αποτελεί και ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα. Η προβολή περιλαμβάνει όλα τα χρήσιμα στοιχεία για τους πελάτες: Επωνυμία και θέση για το λογότυπο και την επαγγελματική σας κάρτα, στίγμα στον χάρτη με την ακριβή διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, κινητό, email, ωράριο λειτουργίας και ιστότοπος, απεριόριστο κείμενο βελτιστοποιημένο ως προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και φωτογραφίες για την καλύτερη προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι παραλαμβάνετε τους δικούς σας κωδικούς για να αλλάζετε εύκολα και γρήγορα το κείμενο (το οποίο είναι απεριόριστο) και τις φωτογραφίες σας, έτσι ώστε να εμφανίζεται η προβολή σας όπως ακριβώς εσείς τη θέλετε ανά πάσα στιγμή. Γίνεται επίσης προσαρμογή σε κινητά και tablets έτσι ώστε η προβολή να εφαρμόζεται σωστά και σε αυτές τις συσκευές για μεγαλύτερη κάλυψη κοινού.


Εάν θέλετε μπορείτε να δείτε κάποια από τα παραδείγματα πελατών που έχουν καλή κατάταξη στη GOOGLE:
Πληκτρολογείστε τις εξής λέξεις – κλειδιά: Παθολόγοι άρτα, ηλεκτρολόγοι βύρωνας, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ιωάννινα. Επιλέξτε τα αποτελέσματα που δείχνουν με πράσινα γράμματα το www.4ty.gr.

Χιλιάδες πελάτες μας που έχουν επιλέξει την υπηρεσία της ολοσέλιδης προβολής έχουν κατακτήσει την πρώτη σελίδα της Google. Εσείς ακόμα το σκέφτεστε; Η καινοτομική αυτή υπηρεσία του Ηλεκτρονικού Επαγγελματικού Οδηγού Ελλάδος θα σας βοηθήσει να προβάλλετε δυναμικά τη δουλειά σας, επιτυγχάνοντας πολύ καλά αποτελέσματα προβολής αυξάνοντας το πελατολόγιο σας και φυσικά τα κέρδη σας! Μη χάνετε χρόνο! Επικοινωνήστε μαζί μας και κάποιος υπεύθυνος θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα. Ξεκινήστε τώρα τη διαδικτυακή σας προβολή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου