Hot!

Τα διαφημιστικά banners του 4TY.GR!

Η ηλεκτρονική διαφήμιση συναντάται σε αρκετούς διαφορετικούς τύπους, ένας συνηθισμένος είναι τα διαφημιστικά πλαίσια γνωστά ως banners, τα οποία αποτελούν από τις πρώτες μορφές διαφήμισης στο διαδίκτυο. Συνήθως τα banners είναι σχετικά μικρά σε μέγεθος, τετράγωνα ή ορθογώνια και είναι είτε στατικά είτε κινούμενα. Με ένα απλό κλικ στο πλαίσιο που διαφημίζει την επιχείρηση σας, τα προϊόντα ή τον ιστότοπο σας, ο χρήστης μεταφέρεται στο site ή όποια άλλη σελίδα εσείς θέλετε για να μάθει περισσότερα για εσάς. Τα πλεονεκτήματα των banners είναι αρκετά καθώς παρουσιάζουν συνήθως όμορφα κινούμενα γραφικά τα οποία προσελκύουν την προσοχή των επισκεπτών σε πληθώρα ιστοσελίδων.


Τα διαφημιστικά μας banners θα τα βρείτε σε όλες τις σελίδες του 4ty.gr όπως την αρχική σελίδα αλλά και πληθώρα ιστοσελίδων και ολοσέλιδων προβολών. Ο αριθμός των ιστοσελίδων με banners είναι ιδιαίτερα υψηλός για αυτό και έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ κοινό επιλέγοντας τα banners του 4TY.GR. Το δημιουργικό τμήμα εστιάζει στις ανάγκες και προτιμήσεις κάθε πελάτη προσπαθώντας να δώσει όμορφο τελικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει τους δυνητικούς σας πελάτες! Τα banners μας θα τα βρείτε επίσης στα e-shops του 4TY.GR, στη σελίδα των δωρεάν αγγελιών του 4ty και στη σελίδα του aw-hotel.com που προβάλλει τα καταλύματα της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Επιλέξτε μας για να προβάλλετε αποτελεσματικά την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Βρείτε αρκετούς νέους πελάτες ή υπενθυμίστε την παρουσία σας σε ήδη υπάρχοντες πελάτες. Η εταιρική ταυτότητα σας θα ενισχυθεί μέσα από την συγκεκριμένη υπηρεσία και το θετικό είναι ότι θα προβάλλεται η επιχείρηση σας σε μεγάλο βαθμό αφού ακόμα και αν κάποιος δεν κάνει κλικ σίγουρα θα προσέξει την επωνυμία και τα προϊόντα σας. Μάλιστα, η χρέωση μας είναι αρκετά χαμηλή και δεν επηρεάζεται από τα κλικ. Έτσι, σας συμφέρει να γίνουν πολλά κλικ χωρίς να υπάρχει η ανησυχία για υψηλές χρεώσεις.

Τα διαφημιστικά banners από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR θα αυξήσουν σημαντικά το πελατολόγιο και τα κέρδη της επιχείρησης σας. Ξεκινήστε τώρα την ηλεκτρονική σας διαφήμιση με εντυπωσιακά γραφικά και βγείτε κερδισμένοι!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου