Hot!

Eυ άγειν - Σχολή Οδηγών Λάρισα


Eυ άγειν
Σχολή Οδηγών Λάρισα

Η σχολή οδηγών “Ευ άγειν” βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κενταύρων και Πηνειού. Ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί ένα πρότυπο σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών που πληρεί όλες τις κρατικές προδιαγραφές λειτουργίας.

Η σχολή οδηγών “Ευ άγειν” σε όλη την Λάρισα για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις των υποψηφίων για δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας, αυτοκινήτου, επαγγελματικού και κάθε τύπου διπλώματος.

Εμπειρία, βαθιά εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο και κυρίως επαγγελματισμός είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που διακρίνουν και κάνουν την σχολή οδηγών “Ευ άγειν” να ξεχωρίζει.

Η πορεία της σχολή οδηγών “Ευ άγειν” είναι σταθερά ανοδική. Η αύξηση του αριθμού των υποψήφιων οδηγών που εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους στη σχολή οδηγών “Ευ άγειν” είναι διαρκής και αντανακλά την προσπάθεια και το ενδιαφέρον για συνεχή ενημέρωση, κατάρτιση και βελτίωση του επιπέδου των γνώσεων των εκπαιδευτών που πλαισιώνουν την σχολή οδηγών “Ευ άγειν”.





Η σχολή οδηγών “Ευ άγειν” στην Λάρισα, εκτός από νέους υποψήφιους οδηγούς, απευθύνετε και σε εκείνους που επιθυμούν την επέκταση ή την αναθεώρηση της άδειας οδήγησής τους, καθώς και την απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας (ΠΕΙ) για οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων.

Στόχος της σχολής είναι η συμμετοχή στη δημιουργία ενός ασφαλούς οδηγητικού περιβάλλοντος από την πλευρά του οδηγού. Για την επίτευξη του στόχου αυτού απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αμφίδρομη σχέση και επικοινωνία μαθητή - εκπαιδευτή, μία σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης που με τη δύναμη της θέλησης οδηγεί στη σωστή μάθηση.

Μάθετε περισσότερα
http://www.efagein.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου