Hot!

Εκκλησιαστικά Είδη Ξυλόγλυπτα - Πετρούπολη Αθήνα

Εκκλησιαστικά Είδη Ξυλόγλυπτα - Πετρούπολη Αθήνα

«ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΑΣ... ΔΟΥΛΕΙΑ»

Κάνοντας το σύνθημα του αρχιτεχνίτη μας πραγματικότητα, με την επιλογή ποιοτικών υλικών, με την τήρηση της παράδοσης και των κανόνων της Εκκλησίας μας και πάντοτε σε συνεργασία με τον εκάστοτε Εφημέριο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, παραδίδουμε στην ώρα μας αυτό που έχουμε συμφωνήσει και στην καλύτερη δυνατή σχέση  ποιότητας/κόστους.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι:
α. Ξυλεία: Φλαμούρι Σερβίας Α΄, Οξιά, Δρυς, Καρυδιά και MDF όπου απαιτείται.
β. Οικολογικά χρώματα και λούστρα.

Ο σχεδιασμός η κατασκευή και η προσαρμογή των διαστάσεων των προϊόντων μας όπως και η ανάληψη ειδικών κατασκευών σε συνδυασμό με την τοποθέτηση από το εξειδικευμένο συνεργείο μας αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό, ώστε να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν.

Δείτε τα έργα μας, τις κατασκευές μας και ρωτήστε για εμάς.
Σας περιμένουμε στο χώρο μας για την δια ζώσης επαφή με εμάς και τα προϊόντα μας και αν το επιθυμείτε σας επισκεπτόμαστε στον χώρο του Ιερού Ναού για την επιτόπου αποτύπωση των αναγκών σας.








Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σας.
Αθανάσιος Γ. Λέγγας - Εκκλησιαστικά Είδη και Ξυλόγλυπτα Αθήνα

28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 67, Πετρούπολη / Αθήνα
Τηλέφωνο: 2105025190 Κινητό: 6978519619

Ξυλόγλυπτοι Άμβωνες, Ξυλόγλυπτα Αναλόγια, Απορροφητικά Μανουάλια, Ξυλόγλυπτες Βάσεις Ευαγγελίου, Γραφεία, Δεσποτικά - Παραθρόνια, Επιτάφιοι, Καρέκλες - Πολυθρόνες, Παγκάρια, Προσκυνητάρια, Στασίδια, Στήλες Αναλογίων, Συνθέσεις Επίπλων, Ξυλόγλυπτα Τέμπλα, Τραπέζια Μυστηρίων, Φιλόπτωχα, Διάφορες Ξυλόγλυπτες Κατασκευές, Ειδικές Κατασκευές

Για περισσότερες Πληροφορίες
http://www.ekklisiastikaleggas.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου