Hot!

Δημιουργία Ιστοσελίδων με Subdomain 4ty.gr

Ένας επαγγελματικός οδηγός δεν μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του μόνο καταχωρήσεις. Για αυτό και ο 4TY.GR έχει επεκταθεί και σε πολλές άλλες υπηρεσίες όπως τα mini sites. Επιλέγοντας την υπηρεσία subdomain 4ty.gr, μπορείτε να αποκτήσετε μία mini ιστοσελίδα με domain name της μορφής www.to-onoma-sas.4ty.gr
 
Η υπηρεσία subdomain 4ty.gr αποτελεί μία οικονομική πρόταση για επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από ιστοσελίδα χωρίς όμως να χρειαστεί να δαπανήσουν αρκετά χρήματα για την κατασκευή αλλά και για τις συντηρήσεις - συνδρομές. 

Το συγκεκριμένο πακέτο ιστοσελίδων περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

- Σελίδα παρουσίασης του προφίλ της επιχείρησης με όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας όπως: διεύθυνση έδρας της επιχείρησης, τηλέφωνα επικοινωνίας, όνομα υπευθύνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
- Σελίδα παρουσίασης των υπηρεσιών – προϊόντων της επιχείρησης και του ιστορικού – προφίλ της με απεριόριστο κείμενο.
- Σελίδα τοποθέτησης 20 φωτογραφιών.
- Σελίδα με τον χάρτη της ευρύτερης περιοχής και το στίγμα της επιχείρησης με την ακριβή θέση της.
- Σελίδα επικοινωνίας όπου περιλαμβάνει φόρμα επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία των πελατών με την επιχείρηση, αποκτώντας βασικά στοιχεία, και λαμβάνοντας μηνύματα στο email.
Η διαχείριση του περιεχομένου πραγματοποιείται από τον πελάτη μέσω username και password με την ολοκλήρωση της εγγραφής του.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα Subdomain 4ty.gr

  • Η υπηρεσία subdomain 4ty.gr αποτελεί μία οικονομική πρόταση για επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από ιστοσελίδα χωρίς όμως να χρειαστεί να δαπανήσουν αρκετά χρήματα για την κατασκευή αλλά και για τις συντηρήσεις - συνδρομές.
  • Καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά
  • Διαχείριση του πελάτη για αλλαγές στο κείμενο και τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας σας όποτε το επιθυμεί.

2 σχόλια:

  1. Κ. Παπακωνσταντίνου, το κόστος διαφέρει ανάλογα με το αν είστε καινούριος πελάτης ή έχετε ήδη κάνει κάποια υπηρεσία στην εταιρία. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2421181690 ή 2421181026.

    ΑπάντησηΔιαγραφή