Hot!

FAQ για τις δυναμικές ιστοσελίδες του 4TY.GR!

- Τί ιστοσελίδες αναλαμβάνει ο 4TY.GR;  
Η νέα γενιά ιστοσελίδων από τον 4TY.GR προσαρμόζεται σε κινητά και tablets, παρέχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά και επαγγελματικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής για κάθε επιχειρηματία. Διαθέτουμε 3 πακέτα ιστοσελίδων με διαφορετικές δυνατότητες και κοστολόγιο, για να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες σας. Στο κόστος κατασκευής περιλαμβάνεται επίσης η κατοχύρωση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης (domain name) και η φιλοξενία (hosting) για έναν ολόκληρο χρόνο.

- Υπάρχουν παραδείγματα ιστοσελίδων πελατών που μπορώ να δω;  
Έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 1642 ιστοσελίδες νέας γενιάς για κινητά και tablets και συνεχίζουμε... Πάρτε μια γεύση από τη δουλειά μας στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.demoplus.gr/el/douliesmas

- Πώς είναι η δομή των ιστοσελίδων του 4TY.GR;  
Το τεχνικό τμήμα του 4TY.GR δημιουργεί μία μεγάλη ποικιλία αυτούσιων templates-καλουπιών για να βρείτε τη δομή της ιστοσελίδας που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική της επιχείρησης σας. Τα χρώματα φυσικά προσαρμόζονται ανάλογα με αυτά του λογοτύπου σας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι από αισθητικής απόψεως, η σελίδα σας θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Δείτε τα demos των ιστοσελίδων στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.demoplus.gr/el/demoDemo
 
- Τί απαιτείται από τον επιχειρηματία αφού συμφωνήσει για την κατασκευή ιστοσελίδας από τον 4TY.GR;  
Η δημιουργία ιστοσελίδας και πόσο μάλλον από απόσταση, είναι κάτι που ίσως προβληματίζει αρκετούς επιχειρηματίες. Η δημιουργία ιστοσελίδας όμως, είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από ότι ίσως φαντάζεστε. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάποια κείμενα που αφορούν την επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και φωτογραφίες. Το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR είναι κοντά σας για να σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Επιπλέον, υπάρχουν οι έτοιμες φόρμες πάνω στις οποίες θα πατήσει η σελίδα σας (όσον αφορά τον τρόπο εμφάνισης των μενού και των σελίδων) ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία όσον αφορά τη δομή του site. Ο προγραμματιστής που θα αναλάβει τη σελίδα σας θα την ετοιμάσει σύμφωνα με την επικοινωνία που έχετε και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές και τις διαμορφώσεις που θέλετε. Μην ξεχνάτε πως κατά τη διάρκεια του χρόνου μπορείτε να προβείτε σε ανανεώσεις του υλικού, είτε έρχοντας σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα τηλεφωνικά ή με email είτε ανεβάζοντας το υλικό σε ειδική φόρμα.

- Ποιος έχει τη διαχείριση της ιστοσελίδας μου;  
Λόγω των υψηλών τεχνικών απαιτήσεων των ιστοσελίδων responsive, τη διαχείριση της σελίδας την αναλαμβάνει το τεχνικό τμήμα. Εφόσον όμως κάποιος πελάτης χρειάζεται συνεχείς αλλαγές στη σελίδα του δίνουμε με κάποια επιπλέον χρέωση τη διαχείριση, έπειτα από εκπαίδευση.

- Πώς γίνεται η διαχείριση του ονόματος της ιστοσελίδας (DOMAIN NAME); 
O 4TY.GR παρέχει υπηρεσίες κατοχύρωσης και διαχείρισης ονομάτων χώρου προς τους πελάτες – μέλη της ιστοσελίδας. Με την αγορά του ονόματος χώρου, για λογαριασμό των πελατών της, η εταιρία είναι υπεύθυνη για την πλήρη διαχείριση του.

Η διαχείριση περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες και κρίσιμες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας του πελάτη, την κατά το δοκούν μεταφορά και αλλαγή καταχωρητή όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο για την προστασία του ιδίου και των υπηρεσιών που παρέχονται από την εταιρεία.

Όλα τα ονόματα χώρου (domain names) κατοχυρώνονται στα προσωπικά – επαγγελματικά στοιχεία του εκάστοτε πελάτη, με κοινό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιδιοκτήτη (domain@4ty.gr), εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση και αποτελεσματική διαχείρισή τους.
Η διαχείριση των ονομάτων χώρου από την εταιρεία και διαχειρίστρια του www.4ty.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων. Σε περίπτωση μη αποδοχής των παραπάνω όρων ο εκάστοτε πελάτης μπορεί να αιτηθεί την αποστολή του μοναδικού κωδικού εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου που του ανήκει.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής του μοναδικού κωδικού εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου μόνο σε περίπτωση που εκκρεμεί οικονομική οφειλή προς την εταιρεία από τον πελάτη. Με την τακτοποίηση της οφειλής, αποστέλλεται άμεσα ο μοναδικός κωδικός εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου στον πελάτη.

- Πώς επιτυγχάνεται η υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης από τον 4TY.GR;  
Αρκετοί παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε ένα καλό SEO (βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης). Η αρχιτεκτονική των sites, ο κώδικας πίσω από τις σελίδες, οι λέξεις κλειδιά, η επεξεργασία των κειμένων και η προώθηση των σελίδων από το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR, είναι κάποια από τα μυστικά επιτυχίας μας.

- Ποια είναι τα πακέτα δυναμικών ιστοσελίδων που προσφέρει ο 4ty.gr;  
O 4TY.GR προσφέρει 3 διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων που διαφέρουν στη χωρητικότητα, τις δυνατότητες και φυσικά στο κόστος. Δείτε τα πακέτα μας στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.demoplus.gr/el/Paketa-Istoselidon. Κατά καιρούς εμφανίζονται προσφορές στα πακέτα μας, οπότε οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την προσφορά που προωθείται. Για οποιαδήποτε προσφορά τόσο για τις ιστοσελίδες αλλά και για άλλες υπηρεσίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τους πωλητές, τη σελίδα μας στο Facebook ή καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2421181690, 2421181026.

- Τί περιλαμβάνεται στο κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας από τον 4TY.GR; 
Στο κόστος κατασκευής περιλαμβάνεται η κατοχύρωση του domain name που επιθυμείτε, η φιλοξενία (hosting) για ένα χρόνο και φυσικά η δημιουργία του περιεχομένου της σελίδας από το τεχνικό τμήμα. Παρέχεται επίσης τεχνική υποστήριξη και ανανεώσεις της σελίδας για έναν ημερολογιακό χρόνο μετά την κατασκευή.

- Τί περιλαμβάνει η ετήσια συνδρομή που καλούμαι να πληρώσω για την ιστοσελίδα;  
Αφού περάσει ένας ημερολογιακός χρόνος από την κατασκευή της ιστοσελίδας και κάθε χρόνο από εκεί και πέρα υπάρχει μία συνδρομή που αφορά τα παρακάτω: την ετήσια ανανέωση του domain name, του γραφικού αλλά και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας (hosting). Επιπλέον, ο 4TY.GR σας παρέχει ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις λογισμικού, διατήρηση backup και συνεχή προσαρμογή στις νέες εκδόσεις που παρουσιάζονται τόσο στα Windows αλλά κυριότερα στα λογισμικά των κινητών (iOS και Android). Άρα, πληρώνοντας τη συνδρομή, είστε καλυμμένοι ότι η σελίδα σας παραμένει συνεχώς ενημερωμένη χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις στο μέλλον.

- Σε πόσο χρονικό διάστημα από τη συμφωνία κατασκευής θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα μου;
Με το που κάνετε αίτημα για δημιουργία ιστοσελίδας πρέπει να υπάρξει μια προκαταβολή για την κατοχύρωση της σελίδας. Μετά από την προκαταβολή, μέσα σε διάστημα 3-5 ημερών έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας ο προγραμματιστής που θα αναλάβει τη σελίδα. Κατά μέσο όρο η κατασκευή ιστοσελίδας διαρκεί 2-4 εβδομάδες, κάτι που εξαρτάται περισσότερο από την αποστολή του υλικού (κείμενα και φωτογραφίες) από τον πελάτη.

- Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου; 
Ο 4TY.GR σας παρέχει ιστοσελίδες τελευταίας τεχνολογίας με πολλά πλεονεκτήματα, για να έχετε την επαγγελματική σελίδα που αρμόζει στην επιχείρηση σας. Οι ιστοσελίδες μας είναι τελευταίας τεχνολογίας με προσαρμογή σε κινητά και tablets. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα γραφικών και δομής ιστοσελίδων με προσαρμογή στα χρώματα και τις επιθυμίες κάθε πελάτη. Η ιστοσελίδα δημιουργείται από έμπειρο προγραμματιστή και παρέχεται συνεχής υποστήριξη από το τεχνικό τμήμα, τόσο κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας αλλά και μετέπειτα. Καταφέρνουμε επίσης πολύ καλά οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά, λόγω της προώθησης των ιστοσελίδων αλλά και των ποικίλων εφαρμογών που καλύπτουμε. Τα templates και οι servers είναι δικά μας παρέχοντας μεγάλη ασφάλεια από πιθανές κακόβουλες επιθέσεις στο διαδίκτυο. Τέλος, πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή είστε καλυμμένοι ότι στο μέλλον θα έχετε συνεχώς ιστοσελίδα τελευταίας τεχνολογίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου