Hot!

Μάθετε περισσότερα για τις καταχωρήσεις-ολοσέλιδες προβολές στον 4TY.GR!

- Τί είναι η καταχώρηση από τον 4TY.GR?
 
Η καταχώρηση είναι μία ολοσέλιδη προβολή μέσα στον 4ty.gr που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει για κάθε επιχείρηση όπως τον διακριτικό τίτλο, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, πλήρη στοιχεία διεύθυνσης, e-mail, απεριόριστο κείμενο, φωτογραφίες, στίγμα στο χάρτη και το λογότυπο της επιχείρησης. Το περιεχόμενο της διαφημιστικής καταχώρησης ανανεώνεται από το ίδιο το μέλος εύκολα και γρήγορα, για αυτόν τον λόγο ο 4TY.GR αποτελεί έναν δυναμικό ηλεκτρονικό οδηγό. Η εταιρεία παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη στο μέλος καθώς και απαιτούμενο χώρο για τη δημιουργία της διαφημιστικής του καταχώρησης και τη διατηρεί εφόρου ζωής εφόσον αυτό έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Η ολοσέλιδη προβολή δεν εμφανίζεται μόνο στις αναζητήσεις μέσα στον οδηγό αλλά και με λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να μπει στο portal www.4ty.gr. Δείτε περισσότερα για τις καταχωρήσεις εδώ: http://www.4ty.gr/index.php?p=text&id=8

- Μετά από πόσο χρονικά διάστημα “ανεβαίνει” η καταχώρηση, αφού το ζητήσει ο πελάτης;

Η εταιρεία υποχρεούται εντός 48 ωρών μετά την αίτηση του μέλους για την εγγραφή του στο 4ty.gr, να έχει δημιουργήσει την καταχώρηση του, η οποία θα είναι πλέον εμφανής σε περίπτωση αναζήτησης από απλά μέλη, χρήστες και επισκέπτες.

- Για πόσο καιρό κρατάει η καταχώρηση μου στον 4TY.GR

Η καταχώρηση στον 4TY.GR είναι εφάπαξ πληρωμένη. Μάλιστα, λαμβάνετε γραπτή βεβαίωση ότι η καταχώρηση σας ανήκει εφόρου ζωής, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε οποιουδήποτε είδους συνδρομές. 

- Υπάρχει περιορισμός στο κείμενο ή στις φωτογραφίες της προβολής μου; 

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στο μέγεθος του κειμένου που μπορείτε να γράψετε για την επιχείρηση σας, και φυσικά μπορείτε να το αλλάζετε όποτε εσείς θέλετε με τους κωδικούς σας. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, το όριο είναι προκαθορισμένο ανάλογα με το πακέτο της καταχώρησης που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αυξήσετε το όριο των φωτογραφιών με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση.

- Έχω πρόσβαση για αλλαγές στην καταχώρηση μου;
 
Ναι, κάθε επιχειρηματίας με την εξόφληση του ποσού, λαμβάνει κωδικούς χρήσης για αλλαγές σε κείμενο και φωτογραφίες. Οι διαφημιζόμενοι έχουν το δικαίωμα χρήσης και διαχείρισης του περιεχομένου της διαφημιστικής προβολής τους, για αυτό έχουν καταβάλει εφάπαξ το ποσό που αναλογεί σε κάθε μορφής καταχώρηση. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχεται η αποκλειστική ιδιοκτησία της εκάστοτε σελίδας μέσω του www.4ty.gr

- Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή για την υπηρεσία της καταχώρησης;

Αφού ανέβει η καταχώρηση και δείτε τη σελίδα σας να δουλεύει, τότε γίνεται και η πληρωμή του εφάπαξ ποσού. Σε περίπτωση οικονομικής δυσκολίας, η αποπληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 2 δόσεις. Με το που γίνει η εξόφληση, δεν έχετε καμία άλλη υποχρέωση για την καταχώρηση σας.

- Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία της καταχώρησης στον 4TY.GR. Πού μπορώ να απευθυνθώ;
 
Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2421181690.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου