Hot!

Νέες ολοσέλιδες προβολές! Εσείς διαφημίζετε την επιχείρηση σας με τη βοήθεια του 4TY.GR;

Ο 4ty.gr αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον κλάδο της προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο με πάνω από 70.000 πελάτες! Η πιο δημοφιλής υπηρεσία του Ηλεκτρονικού Επαγγελματικού Οδηγού Ελλάδος 4TY.GR, με το μεγαλύτερο ποσοστό πώλησης δηλαδή, είναι αυτή της καταχώρησης-ολοσέλιδης προβολής με εμφάνιση τόσο στον οδηγό αλλά και στις μηχανές αναζήτησης, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τους επιχειρηματίες που μας επιλέγουν σε ένα ευρύ κοινό. Πρόκειται για μια προβολή που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μιας επιχείρησης-καταστήματος, η οποία ανήκει στον επιχειρηματία εφόρου ζωής χωρίς συνδρομές. Για κάθε καταχώρηση παρέχονται και κωδικοί πρόσβαση για να μπορεί ο κάθε πελάτης να κάνει αλλαγές σε κείμενο και φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσει με την εταιρία μας για να προβεί σε τέτοιου είδους αλλαγές. 
 
Κάθε καταχώρηση περιλαμβάνει την επωνυμία καθώς και το λογότυπο η την επαγγελματική κάρτα της επιχείρησης ή του επιχειρηματία, στίγμα στο χάρτη με την ακριβή διεύθυνση, όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας , κείμενο που περιγράφει το ιστορικό και τα παρεχόμενα προϊόντα/υπηρεσίες, καθώς και φωτογραφίες για την καλύτερη παρουσίαση της δουλειάς σας!

Δείτε παρακάτω νέες καταχωρήσεις νέων πελατών μας για να πάρετε μια γεύση πώς μπορεί να εμφανιστεί η διαφήμιση σας στο διαδίκτυο!

















 

















Γιατί να επιλέξω την ολοσέλιδη προβολή του 4TY.GR;

Με την ολοσέλιδη προβολή από τον 4TY.GR μπορείτε να προσελκύσετε αρκετούς υποψήφιους πελάτες είτε μέσα από τον οδηγό είτε από  τις μηχανές αναζήτησης. Έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, φωτογραφίες και απεριόριστο κείμενο για να κάνετε συχνές αλλαγές εφόσον το θέλετε και με δική σας διαχείριση χωρίς να χρειάζεται να απευθύνεστε στην εταιρία μας για να κάνετε αλλαγές. Τέλος, η καταχώρηση σας είναι εφάπαξ πληρωμένη χωρίς συνδρομές όπως συμβαίνει στις ιστοσελίδες.

Με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο της διαφήμισης στο διαδίκτυο, ο 4TY.GR έχει καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οικονομικές τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης να μπορεί να διαφημιστεί στο διαδίκτυο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου