Hot!

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία to-thelo.gr!

- Τί είναι to-thelo.gr?  Πρόκειται για μία πρωτοποριακή πλατφόρμα - ιστοσελίδα μέσα από την οποία μπορεί κάθε χρήστης να βρει το προϊόν ή την υπηρεσία που ψάχνει στην καλύτερη τιμή, μέσω προσφορών από τους επιχειρηματίες.

Μπαίνοντας ο χρήστης στο www.to-thelo.gr και συμπληρώνοντας την φόρμα για το τί ακριβώς ψάχνει, μπορεί να λάβει προσφορές για αυτό που θέλει από τους επιχειρηματίες - μέλη του 4TY.GR με τον τρόπο επικοινωνίας που έχει επιλέξει.

Οι επιχειρηματίες του 4TY.GR μέσω αυτής της υπηρεσίας θα λαμβάνουν με e-mail τα αιτήματα των καταναλωτών, με παρότρυνση για σύνδεση στη διαχείρισή τους ώστε να δουν ολόκληρο το αίτημα και τα στοιχεία τους, για να δώσουν την προσφορά τους.

Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας to-thelo.gr παρέχονται από την εταιρία δωρεάν στα μέλη του 4TY.GR για ένα χρόνο. Με το πέρας αυτού του χρόνου το κάθε μέλος θα κληθεί να απαντήσει εάν επιθυμεί την συνέχιση της υπηρεσίας, καταβάλλοντας ένα χρηματικό ποσό ανά έτος. Σε περίπτωση που αρνηθεί απλά η υπηρεσία θα απενεργοποιηθεί.

- Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία to-thelo.gr; Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται στους επιχειρηματίες - μέλη του 4TY.GR και σε όλους τους καταναλωτές που αναζητούν κάποιο προϊόν/υπηρεσία και επιθυμούν να λάβουν προσφορές από τους αντίστοιχους επαγγελματίες.

- Πώς λειτουργεί to-thelo.gr; Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί με τον εξής τρόπο: Ο καταναλωτής περιγράφει το προϊόν ή την υπηρεσία που αναζητά με κείμενο και φωτογραφίες στην σελίδα: http://www.to-thelo.gr και στέλνει το αίτημα του στην ανάλογη κατηγορία επαγγελματιών. Τότε οι εγγεγραμμένοι επαγγελματίες λαμβάνουν το αίτημα και μπορούν να απαντήσουν δίνοντας την προσφορά τους, επικοινωνώντας με τον πελάτη με τον τρόπο που έχει υποδείξει. Τέλος, ο καταναλωτής επιλέγει την καλύτερη προσφορά που έχει δεχτεί.

- Είμαι επιχειρηματίας και θέλω να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία to-thelo.gr. Πώς μπορώ να εκδηλώσω ενδιαφέρον; Μόνο τα μέλη του 4TY.GR είτε με καταχώρηση είτε με ιστοσελίδα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία to-thelo.gr. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στη φόρμα επικοινωνίας: http://www.to-thelo.gr/Contact?lang=el. Ωστόσο, κάθε επιχειρηματίας μπορεί να ζητήσει να γίνει μέλος του 4TY.GR ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει και αυτός την υπηρεσία.

- Πώς δηλώνει το ενδιαφέρον του ο επισκέπτης στη σελίδα; Ο χρήστης/επισκέπτης δηλώνει το ενδιαφέρον του για κάποιο προϊόν/υπηρεσία στο www.to-thelo.gr. Κατά τη δημιουργία της αίτησης ενδιαφέροντος οφείλει να συμπληρώσει όλα τα ακριβή στοιχεία που ζητούνται από την ιστοσελίδα προσεκτικά και με δική του ευθύνη. Πιο συγκεκριμένα, για τα αιτήματα προσφορών, ο χρήστης/μέλος πρέπει να εισάγει ένα ευπρεπές κείμενο σχετικά με αυτό που ψάχνει καθώς και τα αληθινά στοιχεία επικοινωνίας του.

Καλό θα ήταν το κείμενο και τα στοιχεία των αιτημάτων προσφορών να αποτελούνται από ελληνικούς χαρακτήρες και να καταχωρούνται στις σωστές κατηγορίες ώστε να βοηθούν τους επιχειρηματίες να στείλουν τις προσφορές τους. Οι φωτογραφίες βοηθούν τους επιχειρηματίες να καταλάβουν καλύτερα για το τί ψάχνετε.

Όλα τα αιτήματα προσφορών που δημιουργούνται από τους χρήστες για να αποσταλούν στα μέλη του 4TY.GR, περνούν από έγκριση από την Εταιρία. Η έγκριση μπορεί να κρατήσει μία έως δύο μέρες μέχρις ότου αποσταλούν στα μέλη του 4TY.GR.

Η Εταιρία έχει το δικαίωμα να απορρίψει και να μην προβεί στην αποστολή ενός αιτήματος από κάποιον χρήστη. Ο χρήστης τότε, θα ειδοποιηθεί με e-mail και θα πρέπει να ξαναδιαβάσει πιο προσεκτικά τους όρους χρήσης και να προβεί στη δημιουργία ενός νέου αιτήματος προσφορών.

- Με ποιον τρόπο υποβάλλονται οι προσφορές από τους επιχειρηματίες στους επισκέπτες της σελίδας; Οι προσφορές υποβάλλονται ανάλογα με τον τρόπο που έχουν υποδείξει οι καταναλωτές κατά το αίτημα ενδιαφέροντος. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, email ή fax.

- Ως χρήστης της πλατφόρμας επικοινωνώ άμεσα με τον επιχειρηματία που θέλει να μου δώσει προσφορά ή μεσολαβεί η εταιρία; Επικοινωνείτε άμεσα με τον επιχειρηματία χωρίς να παρεμβαίνει ο 4TY.GR. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με τα αιτήματα προσφορών των χρηστών, καθώς και την επικοινωνία του χρήστη με τον επιχειρηματία-μέλος. Περαιτέρω, η εταιρία δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει από τυχόν σύναψη πάσης φύσεως εμπορικής συναλλαγής μεταξύ του χρήστη και του μέλους του 4ty.gr.

- Πώς μπορεί ο πελάτης να κάνει σωστό αίτημα στους επιχειρηματίες για να λάβει τις πιο σχετικές προσφορές; Αυτό θα γίνει συμπληρώνοντας προσεκτικά όλα τα πεδία του αιτήματος στη φόρμα και δίνοντας σαφείς λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες για το τί ακριβώς ψάχνετε.

- Για ποιους λόγους μπορεί να ακυρωθεί το αίτημα του επισκέπτη για παροχή προσφορών από τους επιχειρηματίες; Το αίτημα ενός χρήστη της υπηρεσίας μπορεί να ακυρωθεί για ορισμένους λόγους. Πιο συγκεκριμένα απαγορεύεται ρητά:
- να υπάρχουν σύνδεσμοι στο κείμενο και τις φωτογραφίες του αιτήματος,
- να υπάρχουν αιτήματα προσφορών για παράνομα προϊόντα σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο,
- να επαναλαμβάνονται αιτήματα προσφορών για το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία στο διάστημα ενός 24ωρου. 

- Πώς λαμβάνει γνώση ο επιχειρηματίας για τα αιτήματα δυνητικών πελατών; Οι επαγγελματίες-μέλη του 4TY.GR που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία to-thelo.gr, λαμβάνουν το αίτημα στο email τους, με παρότρυνση να συνδεθούν στη διαχείριση του 4TY.GR ώστε να μπορέσουν να απαντήσουν.

- Γιατί είναι χρήσιμη η υπηρεσία αυτή για τον επιχειρηματία; Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που φέρνει κοντά πελάτες με επιχειρηματίες. Μπορεί έτσι κάθε επιχειρηματίας να προσεγγίσει εύκολα δυνητικούς πελάτες χωρίς να τους ενοχλήσει ο ίδιος και μάλιστα να απευθυνθεί σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην έδρα του. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρεάν για έναν χρόνο. Αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις σας χωρίς πολλή κούραση!

- Γιατί είναι χρήσιμη η υπηρεσία αυτή για τους καταναλωτές; Τώρα μπορείτε πολύ εύκολα να λάβετε προσφορές από επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και να επιλέξετε την καλύτερη προσφορά για αυτό που ψάχνετε... και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς επιπλέον κόστος.

- Θέλω να μάθω περισσότερα για την υπηρεσία to-thelo.gr. Πού μπορώ να απευθυνθώ; Τηλ. επικοινωνίας: 2421181690.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου