Hot!

Νέα sites από τον 4TY.GR! Εσείς ακόμα δεν αποκτήσατε την δική σας ιστοσελίδα από τον 4TY.GR;

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα τελευταίας τεχνολογίας σε αρκετά προσιτή τιμή!
 
Οι ιστοσελίδες αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχειρηματία ακόμα και για μικρές επιχειρήσεις καθώς προσφέρουν αξιοπιστία και μπορείτε να προβάλετε καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίας. Είναι ουσιαστικά η επίσημη παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Αναλαμβάνει την πληροφόρηση του κοινού αλλά και την παρότρυνση για επικοινωνία ή αγορά προϊόντων. Ακόμα, μια ιστοσελίδα είναι χρήσιμη για τον επιχειρηματία καθώς του δίνει τη δυνατότητα για άμεσο διάλογο με πελάτες και να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού με στατιστικά στοιχεία που μπορεί να βρει με κάποια εργαλεία για την ιστοσελίδα.

Τα sites του 4TY.GR προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ένας πελάτης για την επιχείρηση με κείμενο, φωτογραφίες και οπτικό υλικό που προσελκύει την προσοχή των επισκεπτών. Προσαρμόζονται σε όλες τις σύγχρονες συσκευές καθώς συνεχώς αυξάνεται το ποσοστό των χρηστών με πρόσβαση στο διαδίκτυο από τέτοιες συσκευές. Έτσι, η προσαρμογή ενός site σε αυτές τις συσκευές είναι απαραίτητη τόσο για να είναι σωστή η εμφάνιση της σελίδας για να μην κουράζει και να “διώχνει” τους επισκέπτες, αλλά επίσης για να εξασφαλίζεται υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης όταν πραγματοποιείται αναζήτηση από αυτές. Παρέχουμε πολύ καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις τεχνικές βελτιστοποίησης ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Κατοχυρώνουμε επίσης το δικό σας όνομα για την ιστοσελίδα της μορφής (www.to_onoma_sas.gr) για μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και ενίσχυση του brand name σας! Ένα καλό domain name (θα σας βοηθήσει το τεχνικό τμήμα για να επιλέξετε το καλύτερο δυνατό όνομα) μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση σε μια επιχείρηση και να την κάνει ανταγωνιστική, διαφοροποιώντας την από τον ανταγωνισμό.

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR ακολουθεί τις εξελίξεις και προσφέρει συνεχώς νέες υπηρεσίες για όλους εσάς! Βάσει της εμπειρίας μας, έχουμε δημιουργήσει για εσάς 3 πακέτα ιστοσελίδων, μέσα από τα οποία σίγουρα θα βρείτε αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες και τις δυνατότητες της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι η δημιουργία ή η αναβάθμιση υπαρχόντων sites σε προσαρμοζόμενα σε κινητά και tablet για όλους. Στην ετήσια συνδρομή περιλαμβάνεται και η προσαρμογή στις νέες εκδόσεις των κινητών και tablets έτσι ώστε η σελίδα σας να παραμένει συνεχώς ενημερωμένη χωρίς να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις στο μέλλον. Πληρώνοντας την συνδρομή ξέρετε ότι θα είστε καλυμμένος έχοντας ιστοσελίδα τελευταίας τεχνολογίας.

Δείτε παρακάτω ορισμένα παραδείγματα:



 

Γιατί να εμπιστευτώ τον 4TY.GR για την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου;

Τα sites που κατασκευάζουμε είναι σύγχρονα με εντυπωσιακά γραφικά και προσαρμογή σε όλες τις συσκευές για να βρίσκουν την ιστοσελίδα σας από όποια συσκευή και να γίνεται η αναζήτηση. Κατοχυρώνουμε το όνομα-ηλεκτρονική διεύθυνση που σας ενδιαφέρει, κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σε συνεργασία με εσάς για να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που σας αρέσει και ασχολούμαστε και με την υποστήριξη της σελίδας για τη βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Γίνεται σύνδεση με όλα τα social media και υποστηρίζουμε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεται ένα site, όπως φωτογραφίες με κώδικα για υψηλή κατάταξη στην αναζήτηση εικόνων, βίντεο, σελίδα άμεσης επικοινωνίας, προσφορές σε μορφή κουπονιού, δυνατότητα για κρατήσεις και πολλά άλλα. Παρέχουμε επίσης άμεση τεχνική υποστήριξη για ότι χρειαστείτε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Επιχειρηματίες που έχουν επιλέξει να διαφημιστούν μέσα από τον 4ty.gr έχουν αυξήσει σημαντικά το πελατολόγιο τους. Εμπιστεύσου και εσύ τον 4ty.gr για την ιστοσελίδα της επιχείρησης σου και αύξησε σημαντικά την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις της επιχείρησης σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου