Hot!

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - Νέα από τη Google και το Facebook!



Γιατί δεν πρέπει να φορτίζετε τα κινητά σας το βράδυ!

Συνηθίζετε το βάζετε το κινητό σας για φόρτιση πριν πέσετε για ύπνο; Φαίνεται πως η συγκεκριμένη συνήθεια δεν είναι και η καλύτερη για το κινητό σας. Αν και χρησιμοποιούμε τόσο συχνά το κινητό κατά τη διάρκεια της ημέρας και φαίνεται απολύτως λογικό πως οι κατάλληλες ώρες για φόρτιση είναι οι βραδινές, οι επιστήμονες εξηγούν πως αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται γιατί χαλάει η μπαταρία. Γενικά η μπαταρία ενός κινητού είναι αρκετά ευαίσθητη και θα έχετε παρατηρήσει πως όσο περνάει ο καιρός τόσο μικραίνει και η αντοχή της. 

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας το κινητό υπερφορτίζεται δηλαδή φτάνει το 100% και συνεχίζει να φορτίζει ακόμα περισσότερες ώρες. Κάτι τέτοιο αποδυναμώνει την μπαταρία εξαιτίας της υψηλής συχνότητας που διέρχεται μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος. Μάλιστα προτείνεται γενικότερα να μην φορτίζουμε πλήρως το κινητό αλλά να είναι στα επίπεδα μεταξύ 50 και 80%.

Νέα υπηρεσία από την Google για να οργανώνετε τα καλύτερα αεροπορικά ταξίδια!

Θέλετε να κάνετε κάποιο ταξίδι με αεροπλάνο; Η νέα υπηρεσία-πλατφόρμα της Google Google.gr/flights” θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το τέλειο ταξίδι και να βρείτε εκείνα τα αεροπορικά εισιτήρια που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας. 

Βρείτε συνδυασμούς πτήσεων (ανταποκρίσεις) στις καλύτερες τιμές και τις ημερομηνίες που σας βολεύουν πολύ εύκολα. Ενημερωθείτε ακόμα και για λεπτομέρειες όπως την απόσταση μεταξύ των καθισμάτων και τη διαθεσιμότητα wi-fi στις πτήσεις.

Αφού κάποιος χρήστης επιλέξει την πτήση που τον ενδιαφέρει στην πλατφόρμα, μεταφέρεται στο site της αεροπορικής εταιρίας για να κάνει την κράτηση του.


Οι κορυφαίες αναζητήσεις στη Google για το πώς μπορούμε να κάνουμε κάτι!

Η μηχανή αναζήτησης της Google αποτελεί την εύκολη λύση για όλους μας όταν χρειαζόμαστε να κάνουμε κάτι και δεν ξέρουμε πώς να το κάνουμε. Πάμε να δούμε τις 5 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για φέτος που έχουν να κάνουν με την επεξήγηση του πώς μπορούμε να κάνουμε κάτι!

    - Πώς δένουμε τη γραβάτα;

    - Πώς φιλάμε;

    - Πώς να μείνω έγκυος;

    - Πώς να χάσω βάρος;

    - Πώς να ζωγραφίσω;

Έρχεται σύντομα το Facebook Watch!

Το Facebook σύμφωνα με ανακοίνωση ετοιμάζει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θα παρακολουθούν βίντεο στην πλατφόρμα του. Ετοιμαστείτε  για αποκλειστικές εκπομπές διαφόρων θεμάτων όπως αθλητισμό, μαγειρική και ταξίδια. Όπως και τα περισσότερα λανσαρίσματα, η νέα αυτή υπηρεσία αναμένεται να είναι αρχικά διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου