Hot!

ASIMAKOU Μ. L.T.D Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Καλαμάτα / Μεσσηνία

ASIMAKOU Μ. L.T.D

Η εταιρείας μας ASIMAKOU Μ. L.T.D. η οποία εδρεύει στην Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας (Ασπρόχρωμα), μόλις λίγα λεπτά από το αεροδρόμιο της πόλης, δραστηριοποιείται από το 1982 στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση τουριστών αλλά και ντόπιων που επιθυμούν να ενοικιάσουν κάποιο αυτοκίνητο σε οικονομικές τιμές.


Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, είτε για τις διακοπές σας, μπορούμε να κάνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου μια απλή διαδικασία. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και την πελατοκεντρική φιλοσοφία που μας χαρακτηρίζει, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Καλαμάτα.

Ο στόλος μας αποτελείται από μικρά, οικογενειακά αυτοκίνητα, επαγγελματικά και Mini Bus. Η ποικιλία των αυτοκινήτων που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την σχολαστική συντήρησή τους υπόσχονται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες όλων των πελατών μας.

Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, σύμφωνα με τις δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει κατά την παραμονή σας στη Καλαμάτα και σε όλο το νομό Μεσσηνίας.

Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστα και ασφαλή αυτοκίνητα σε πολύ καλές τιμές στους πελάτες μας αφήνοντας τους ικανοποιημένους και κάνοντας τους να μας προτιμήσουν ξανά.

H μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων σε και οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την εξυπηρέτησή σας.
Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει σε όλες τις μεταφορικές
σας ανάγκες στην Καλαμάτα και σε όλη τη Μεσσηνία.

Μάθετε περισσότερα>>

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου