Hot!

ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Καυσόξυλα Πειραιάς / Αττική

ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Καυσόξυλα Πειραιάς / Αττική


Η επιχείρησή μας “ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Πειραιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των στερεών καυσίμων προσφέροντάς σας πάντα καυσόξυλα και κάρβουνα υψηλής ποιότητας. Αποτελεί μία σύγχρονη και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση όπου χάρη στην υπευθυνότητα, την άριστη ποιότητα και την γρήγορη εξυπηρέτηση κερδίζει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση κάθε πελάτη, ακόμα και του πιο απαιτητικού.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά θα βρείτε άριστης ποιότητας καυσόξυλα δρυ, οξιά και ελιά, πάντα στην ποσότητα που επιθυμείτε, καθώς και μεγάλη ποικιλία από κάρβουνα για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση.

Από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησής μας στο χώρο των καυσόξυλων δεσμευτήκαμε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας καυσόξυλα ξερά, μεγάλης θερμικής απόδοσης σε λογικές και σταθερές τιμές όλο το χρόνο. 

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για να σας βοηθήσει να διαλέξετε το ιδανικό καυσόξυλο για το τζάκι ή την σόμπα σας, ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα ζεστός με το λιγότερο δυνατό κόστος.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Με τα ιδιωτικά οχήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να αναλαμβάνουμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό, την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα τον Περαίας και όλη την Αττική. 
  

Με κύριο χαρακτηριστικό μας το σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη, η επιχείρησή μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει κάθε παραγγελία ανεξαρτήτως ποσότητας μιας και πάντα υπάρχει απόλυτη επάρκεια σε καυσόξυλα.

Στόχος της είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας με ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για την θέρμανση του χώρου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!

Μάθετε περισσότερα...
http://www.kausoxyla-peiraias.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου