Hot!

Σήμερα η Black Friday για το 2017 στην Ελλάδα!

Οι εμπορικές επιχειρήσεις είναι σήμερα έτοιμες για τη γνωστή πλέον σε όλους “Black Friday”, μία προωθητική ενέργεια που σίγουρα έχει προσελκύσει τα βλέμματα των καταναλωτών με τις διαφημίσεις που έχουν προβληθεί.



Το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει ξεκινήσει από τις ΗΠΑ κατά τη δεκαετία του 1960, σηματοδοτώντας την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών.  Έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες παγκοσμίως και γιορτάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην Ελλάδα από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Φέτος λοιπόν είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζεται στη χώρα μας και σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο φαινόμενο καθώς την φετινή χρονιά οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα είναι πάρα πολλές και μάλιστα ακόμα και τοπικές μικρές επιχειρήσεις.

Σήμερα θα βρείτε πολύ μεγάλες προσφορές ακόμα και 90% οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για τους καταναλωτές να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν και φυσικά για τους επιχειρηματίες-καταστηματάρχες για να μπορέσουν να τονώσουν τις πωλήσεις τους. Λόγω της επιτυχίας του θεσμού πέρυσι, όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες φέτος ετοιμάζουν τις δικές τους προσφορές και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι επεκτείνουν την περίοδο προσφορών μέχρι το Σάββατο και κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει από την Τετάρτη.

Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να αναγράφουν ευκρινώς την παλιά και τη νέα μειωμένη τιμή και προαιρετικά το ποσοστό της έκπτωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και βέβαια στα συγκεκριμένα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

Και για όσους δεν μπορούν να βγουν στα μαγαζιά σήμερα το απόγευμα μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά με μεγάλες online προσφορές!

Οι προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου