Hot!

Γιατί να εμπιστευτώ τον 4TY.GR για την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου? Τα πλεονεκτήματα των sites μας!

Ο 4TY.GR αναλαμβάνει την κατασκευή της δικής σας επαγγελματικής ιστοσελίδας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσης σας. Ακoλουθώντας όπως πάντα τις εξελίξεις, κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες για κινητά και tablets, καθώς συνεχώς αυξάνεται το ποσοστό των χρηστών με πρόσβαση στο διαδίκτυο από τέτοιες συσκευές. Έτσι, η προσαρμογή ενός site σε αυτές τις συσκευές είναι απαραίτητη τόσο για να εμφανίζεται σωστά αλλά και για να εξασφαλίζεται και υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης όταν πραγματοποιείται αναζήτηση από αυτές.
"Περισσότεροι από 2000 επιχειρηματίες έχουν επιλέξει τα νέα δυναμικά sites από τον 4TY.GR ως επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης τους και έχουν αυξήσει σημαντικά το πελατολόγιο τους."


Δείτε γιατί πρέπει να επιλέξετε τον 4TY.GR για να αποκτήσετε ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας:

+ Το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, το οποίο αποτελείται από έμπειρους web designers, θα φροντίσει να αναδείξει σωστά την επιχείρησή σας και θα την κάνει να ξεχωρίσει. Τα sites μας παρέχουν τις παρακάτω δυνατότητες: Προσωπική διεύθυνση domain name, βελτιστοποίηση στο site ως προς Google (SEO), προσωπικός σχεδιασμός ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, μενού και υπομενού, ανανεώσεις περιεχομένου μέσα στον χρόνο από την ομάδα του 4ty.gr, στατιστικά επισκεψιμότητας, επαγγελματικά email accounts, εικονίδια social media με link προς τη σελίδα του εκάστοτε μέσου (facebook, twitter, google plus, linkedin youtube, blogger, instagram, pinterest), βίντεο, αρχεία pdf, προσφορές σε μορφή κουπονιού και πολλά άλλα.

+ Οι ιστοσελίδες αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχειρηματία ακόμα και για μικρές επιχειρήσεις καθώς προσφέρουν πλήρη προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών και αξιοπιστία. O 4TY.GR έχει εξασφαλίσει τρία διαφορετικά προγράμματα νέων δυναμικών ιστοσελίδων για να επιλέξει κάθε επιχειρηματίας το πακέτο που του ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα. Στόχος μας είναι η δημιουργία ή η αναβάθμιση υπαρχόντων sites σε προσαρμοζόμενα σε κινητά και tablet για όλους, ακολουθώντας τις ιδιαίτερα αυξητικές τάσεις των καταναλωτών για mobile internet. Tα sites που δημιουργούμε είναι πλήρη και μπορεί να είναι όσο αναλυτικά εσείς θέλετε με μενού και υπομενού, παρέχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ξεχωριστή σελίδα για κάθε υπηρεσία ή προϊόν που προσφέρετε.

+ Παρέχουμε επίσης πολύ καλή κατάταξη στις αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά που αφορούν τη δραστηριότητα σας ώστε να εμφανίζεται το site σας σε υψηλά αποτελέσματα. Έτσι μπορούν να βρουν εύκολα την σελίδα σας, κάνουν κλικ και μπαίνουν μέσα στο site.


+ Τα sites είναι τελευταίας τεχνολογίας για κινητά και tablet με υψηλή αισθητική. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα για αλλαγή template στην ιστοσελίδα και γενικότερες ανανεώσεις χωρίς παραπάνω κρυφές χρεώσεις. Η μόνη υποχρέωση σας είναι η πληρωμή της συνδρομής μια φορά το χρόνο και μέσα σε αυτά τα πλαίσια η σελίδα ενημερώνεται για όλες τις νέες εκδοσεις των λογισμικών. Έτσι ξέρετε ότι η σελίδα σας δεν θα παλαιώνεται για όσα χρόνια πληρώνετε την συνδρομή.

Για να δείτε παραδείγματα πελατών μας κάντε κλικ εδώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου