Hot!

Βαλλιανάτος Λεωνίδας - Οινοποιεία Κορινθίας | Παραγωγή & Εμφιάλωση Κρασιών

Βαλλιανάτος Λεωνίδας
Οινοποιεία Κορινθίας | Παραγωγή & Εμφιάλωση Κρασιών

Το οινοποιείο μας “ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ” το οποίο εδρεύει στην Κόρινθο και πιο συγκεκριμένα στο Ζευγολατιό, δραστηριοποιείται από το 1986 με αγάπη και μεράκι στο χώρο της παραγωγής και εμφιάλωσης κρασιών μοναδικής ποιότητας και γεύσης που μιλάνε στην καρδιά των ανθρώπων και συνοδεύουν ευχάριστα τις πιο όμορφες στιγμές τους. 



Στους ιδιωτικούς αμπελώνες μας στην Κόρινθο καλλιεργούμε με αφοσίωση και κληροδοτημένη γνώση στην αμπελουργία, διάφορες ποικιλίες σταφυλιών, άριστης ποιότητας. Το έδαφος και το ήπιο κλίμα της Κορίνθου μας δίνουν την δυνατότητα να παράγουμε λευκά, ερυθροπά και ερυθρά κρασιά με έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά και ισορροπημένη γεύση.

Το μυστικό της εξαιρετικής γεύσης των κρασιών μας βρίσκεται στο συνδυασμό της άριστης ποιότητας των πρώτων υλών με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και τις σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας, τηρώντας παράλληλα όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Οι τακτικοί ποιοτικοί έλεγχοι και οι σχολαστικές παρακολουθήσεις κάθε σταδίου ωρίμανσης μέχρι την τελική στιγμή παράδοσης στον καταναλωτή επισφραγίζει την κορυφαία ποιότητα και το εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα. 

Μάθετε περισσότερα..
http://www.oinopoieiovallianatos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου