Hot!

Tips για εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση!

Δώστε στο σπίτι σας ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο κλίμα ακολουθώντας τα παρακάτω tips διακόσμησης έτσι ώστε να κάνετε το χώρο σας ζεστό με έντονο εορταστικό πνεύμα για να το χαρείτε εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι! Οι τρόποι είναι πολλοί: είτε μπορείς να προμηθευτείς όμορφα είδη διακόσμησης, στολίδια και φωτάκια από κάποιο κατάστημα με εποχιακά είδη είτε να φτιάξεις κάτι μόνος σου συνδυάζοντας υλικά και βάζοντας τη φαντασία σας να δουλέψει!

Είσαι λάτρης του κλασσικού; Τότε σίγουρα θα πρέπει να προμηθευτείς στολίδια σε κόκκινο και χρυσό χρώμα. Όσον αφορά τα τραπέζια στο χώρο έχετε τη δυνατότητα να τα διακοσμήσετε με κηροπήγια που μπορείτε να τα φτιάξετε ακόμα και μόνοι σας συνδυάζοντας βαζάκια και γυάλες. Προσθέστε κλαδάκια, κορδέλες, μπαλίτσες, κουκουναράκια και μύρτιλλα. Εάν θέλετε χρωματίστε τα διακοσμητικά σας με σπρέι. Στην πόρτα μην ξεχάσετε να βάλετε στεφάνια έτοιμα ή δικής σας δημιουργίας με κλαδάκια, γιρλάντες και μπάλες. Γύρω από το τζάκι μπορείτε να έχετε κάλτσες, κάποια όμορφα διακοσμητικά σπιτιού και χάρτινα κουτιά δώρων με κόκκινες κορδέλες. Διακόσμησε επίσης τα έπιπλα, ντύνοντας τις καρέκλες με λευκά και κόκκινα καλύμματα και κορδέλες καθώς και τις μαξιλαροθήκες στους καναπέδες.

Εάν είσαι λάτρης του minimal τότε με απλές κινήσεις μπορείς να φτιάξεις εξαιρετικές δημιουργίες. Σαν χρώματα μπορείς να προτιμήσεις το ασημί, το χρυσό, το λευκό, το μαύρο και το καφέ. Χρησιμοποίησε χρυσά ρεσώ, ασημί ή άσπρα στολίδια με μπόλικη χρυσόσκονη και κλαδάκια. Μπορείτε να ντύσετε στα λευκά το σπίτι σας, βάζοντας τεχνητό χιόνι σε διάφορες επιφάνειες όπως και να στολίσετε και λευκό δέντρο για αλλαγή. Για να δώσετε μια πιο κομψή νότα στην διακόσμηση μας, προτιμήστε το ασημί και το χρυσό.

Σε περίπτωση που διαθέτεις μικρό χώρο αλλά θέλεις να ζήσεις στο έπακρο τη μαγεία των Χριστουγέννων τότε μπορείς να στολίσεις ένα σχετικά μικρό δέντρο αλλά να του δώσεις ύψος τοποθετώντας το πάνω σε ένα τραπεζάκι ή κάποια παλέτα. Με αυτόν τον τρόπο θα φαίνεται το δέντρο σου εντυπωσιακό. Επίσης, στόλισε τα παράθυρα και τις κουρτίνες κρεμώντας στολιδάκια, γιρλάντες και στεφάνια όπως και στο εσωτερικό της πόρτας σας. Ντύσε τα μαξιλάρια και τον καναπέ σου με γιορτινά χρώματα, στόλισε τα τραπεζάκια σου και ολοκλήρωσε την εικόνα με κουκουναράκια και καμπάνες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου