Hot!

Newsletter από τον 4TY.GR! Η διαδικασία και τα πλεονεκτήματα των 4tyNews!

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR σας παρέχει την υπηρεσία 4tyNews (αποστολή newsletter) για αποδοτική προώθηση της επιχείρησης σας με δημιουργικό τρόπο. Με αυτή την υπηρεσία μπορείτε να γνωστοποιήσετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε ένα νέο ευρύ κοινό, πάνω από 28000 e-mails.


Πρόκειται για ένα ενημερωτικό δελτίο προώθησης το οποίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το email αποστέλλεται στην λίστα των μελών του 4TY.GR που έχουν ζητήσει να λαμβάνουν newsletter. H λίστα αυτή αποτελείται από 28000 e-mails που συνεχώς αυξάνονται. Εάν θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας ή να υπενθυμίσετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας σε ήδη υπάρχοντες πελάτες τότε το 4tyNews είναι η κατάλληλη υπηρεσία για εσάς.


Tα online εργαλεία Newsletter σας παρέχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να αποστείλετε το ενημερωτικό σας υλικό με μακέτα, αλλά δεν παρέχουν λίστα με e-mails. Για να συγκεντρώσετε εσείς την δική σας λίστα με e-mails χρειάζεται πολύς χαμένος χρόνος και σίγουρα δεν θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε εύκολα έναν ικανοποιητικό αριθμό. Εδώ έρχεται ο 4TY.GR που αναλαμβάνει όχι μόνο να δημιουργήσει αλλά και να αποστείλει το newsletter σας στην δική του λίστα e-mails χωρίς εσείς να χάσετε ούτε λεπτό από το χρόνο σας. Το γραφιστικό τμήμα της εταιρίας αναλαμβάνει να μελετήσει το υλικό σας για να δημιουργήσει την καλύτερη διαφημιστική μακέτα με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε. Έπειτα, το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει την αποστολή στη λίστα με τα e-mails μας.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την υπηρεσία 4tyNews!

Τα πλεονεκτήματα των Newsletter από τον 4TY.GR είναι:


- Γνωστοποίηση της επιχείρησης, των προϊόντων ή και τις υπηρεσιών σας σε πάνω από 28000 κατόχους e-mail
- Άμεση ενημέρωση του δυνητικού πελάτη χωρίς να χρειάζεται να σας αναζητήσει ο ίδιος στο χάος του Internet
- Αύξηση της δημοτικότητας της ιστοσελίδας σας φέρνοντας περισσότερα κλικ
- Χαμηλό κόστος συγκριτικά με τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης, αν αναλογιστεί κανείς πως η διαφημιστική μακέτα σας θα αποσταλεί σε χιλιάδες πιθανούς πελάτες

- Εντυπωσιακή διαφημιστική μακέτα από το δημιουργικό τμήμα του 4TY.GR, το οποίο διαθέτει την απαραίτητη εμπεIρία και γνώση έτσι ώστε να προσελκύσετε τους περισσότερους πιθανούς πελάτες με τη διαφήμιση σας.

























Υπάρχουν αρκετά πακέτα Newsletter που διαφοροποιούνται ανάλογα με τον αριθμό αποστολών ενημερωτικών που θέλτε να κάνετε και το διάστημα που θέλετε να προβάλλεστε.

Σε περίπτωση που θα σας ενδιέφερε να κατασκευάσουμε τη δική σας μακέτα Newsletter, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα! Σημειώστε στο πλαίσιο ότι σας ενδιαφέρει η υπηρεσία των Newsletter!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου