Hot!

Δωρεάν Αγγελίες 4TY.GR - Νέες Αγγελίες

O Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr προσφέρει σε όλους εσάς την υπηρεσία του “aggelies.4ty.gr” εντελώς δωρεάν!

Πρόκειται για μία υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα δωρεάν τις δικές σας αγγελίες. Αγγελίες πώλησης, ενοικίασης, ανταλλαγής, χαρίζεται, θέσεων εργασίας καθώς και δυνατότητα προβολής υπηρεσίας… και όλα αυτά σε ένα ευρύ κοινό πανελλαδικά. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών με όσον το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στις αγοραπωλησίες σας.

Έχετε πράγματα που δεν τα χρειάζεστε;Καταχωρήστε την δική σας αγγελία στο aggelies.4ty.gr και κερδίστε χρήματα.


Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του aggelies.4ty.gr είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε σχετικά με τις αγγελίες σας και τον λογαριασμό σας.

Καταχωρήστε τώρα τη δική σας αγγελία και αποκτήστε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό πιθανών αγοραστών σε όλη την Ελλάδα!!

Πώς μπορώ να εγγραφώ στη δωρεάν υπηρεσία;

Κατά την εγγραφή ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να συμπληρώσει προσεκτικά όλα τα στοιχεία που ζητούνται από την ιστοσελίδα, καθώς και να ενημερώνει την ιστοσελίδα σε περίπτωση αλλαγής κάποιων εκ των στοιχείων και να φροντίζει ώστε τα στοιχεία αυτά να παραμένουν διαρκώς σωστά. Οφείλει να διαβάζει προσεκτικά τους όρους χρήσης και αφού συμφωνεί πλήρως και δε φέρει καμία αντίρρηση σε αυτούς, να προβεί στην ολοκλήρωση της εγγραφής. Για οποιαδήποτε αντίρρηση στους παρόντες όρους, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να επικοινωνήσει με την εταιρία ή να μην προβεί στην ολοκλήρωση της εγγραφής.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής ο χρήστης/μέλος μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις υπηρεσίες που του παρέχει η ιστοσελίδα με δική του ευθύνη και οφείλει να προσαρμοστεί στους παρόντες όρους χρήσης.

Εγγραφείτε τώρα!

Νέες Αγγελίες:

Γόβες στο χρώμα του χρυσού Νο39, είναι πολύ άνετες, σε πολύ καλή κατάσταση, σχεδόν αφόρετες


Πωλείται XEROX πολυμηχάνημα laser (printer, fax copier) μοντέλο PHASER 3100MFP. Αγορασμένο €400.Ελάχιστα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.



Δείτε όλες τις αγγελίες στο www.aggelies.4ty.gr!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου