Hot!

Tips για να διαρκεί περισσότερο το άρωμα σας!


Έχεις βρει το αγαπημένο σου άρωμα αλλά θα ήθελες να διαρκεί περισσότερο και να μυρίζει πιο έντονα; Παρακάτω παρoυσιάζουμε ορισμένα tips από τους ειδικούς για να τα καταφέρεις!


Καταρχήν, εγγυημένα αποτελέσματα θα σας φέρει η επιλογή ενός αρώματος με δυνατές νότες βάσης όπως για παράδειγμα το πατσουλί, η βανίλια και το πεύκο.


Ένα άλλο σημαντικό tip είναι η χρήση προϊόντων περιποίησης της ίδιας σειράς όπως και το άρωμα. Έτσι, μπορείς να καταφέρεις να κρατήσει περισσότερο η μυρωδιά. Σε περίπτωση που δεν έχεις το σετ, δηλαδή το ίδιο αφρόλουτρο ή κρέμα οι ειδικοί συμβουλεύουν να απλώσεις μικρή ποσότητα βαζελίνης σε εκείνο το σημείο που θα τοποθετήσεις το άρωμα, πριν το ψεκάσεις, εξασφαλίζοντας μια βάση για να μυρίζει το άρωμα σου ακόμα περισσότερη ώρα.


Συνηθίζεις να βάζεις άρωμα σε κάποιον από τους καρπούς και μετά να τους τρίβεις για να απλώσεις το άρωμα; Αυτό είναι κάτι που συνήθως το κάνουμε ασυναίσθητα αλλά τελικά οι ειδικοί προτείνουν να το αποφεύγουμε γιατί απλά με αυτόν τον τρόπο το άρωμα διασκορπίζεται και και δεν διεισδύει πλήρως στο δέρμα για καλύτερα αποτελέσματα.


Για να μυρίζει το δέρμα σου για περισσότερη ώρα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την κολόνια αμέσως μετά το ντους. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν οι πόροι του δέρματος σου και θα απορροφηθεί καλύτερα το άρωμα.

Τα καλύτερα σημεία του σώματος για να ψεκάσεις το άρωμα είναι αυτά που νιώθεις τον σφυγμό σου, γιατί η θερμότητα που υπάρχει στα συγκεκριμένα σημεία θα βοηθήσει τη μυρωδιά να διαρκέσει περισσότερο. Τέτοια σημεία είναι ο καρπός, ο λαιμός και τα γόνατα. Να ψεκάζεις το άρωμα από απόσταση, περίπου 10 εκατοστά για να απλωθεί το άρωμα ομοιόμορφα.


Ένα ακόμα μυστικό είναι να ψεκάσετε το άρωμα πάνω σε μια βούρτσα και μετά να χτενίσετε τα μαλλιά σας. Δεν χρειάζεται να ψεκάσετε κατ' ευθείαν πάνω στα μαλλιά. Γενικά κάτι τέτοιο καλό είναι να μην το κάνετε συχνά αλλά σε ειδικές περιπτώσεις σίγουρα θα σας βοηθήσει να αναδύεται έντονα το άρωμα σας.


Όσον αφορά τη συντήρηση του αρώματος φρόντισε να διατηρείς το μπουκαλάκι της κολόνιας σου σε ξηρό, δροσερό και σκοτεινό μέρος του σπιτιού, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Επίσης, μην το διατηρείς στο μπάνιο, καθώς η θερμότητα και η υγρασία μπορεί να το αλλοιώσουν.



Πάντως να θυμάσαι ότι ενώ μπορεί εσύ να θεωρείς ότι το άρωμα δεν μυρίζει, οι άλλοι μπορούν να το μυρίσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί η μύτη σου συνηθίζει το άρωμα που φοράς οπότε το μυρίζεις συνήθως τη στιγμή που το ψεκάζεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου