Hot!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ 4TY.GR ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Η ER NET Ε.Π.Ε. (διαχειριστής του ηλεκτρονικού οδηγού αγοράς 4TY.GR), ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών γρήγορης και οικονομικής προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Ο 4TY.GR αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ηλεκτρονικoύς επαγγελματικούς οδηγούς της Ελλάδας. Από το 2008 έχει συνεχή ανοδική πορεία στο χώρο της διαφήμισης και προώθησης επιχειρήσεων μέσω του internet, με συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη και καινοτομία. Διαθέτει πλέον ένα εύρος υπηρεσιών για να καλύπτει τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Δεν πρόκειται για έναν απλό επαγγελματικό οδηγό, αλλά για μια ολοκληρωμένη online διαφημιστική εταιρία που θα φέρει άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα στην επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουμε κατασκευές ιστοσελίδων, e-shop, ολοσέλιδες προβολές στον οδηγό με καλά αποτελέσματα στην Google, διαφημιστικά bannersnewslettersFacebook Ads και Google AdWords.

Σκοπός του 4ty.gr είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εταιρικής ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του internet. Με τον τρόπο αυτό, κάθε επιχείρηση βελτιώνει τις εσωτερικές διαδικασίες της, αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και ενισχύει το brand name της αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις της.

Η εταιρία μας διαθέτει γραφεία σε 3 μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, στην Αθήνα, το Βόλο και τη Λάρισα. Έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε ένα ευρύ πελατολόγιο χιλιάδων επιχειρηματιών, με κάποιους να έχουν προτιμήσει παραπάνω από μία υπηρεσίες μας.

Στα στρατηγικά πλαίσια του 4TY.GR βρίσκεται η επέκταση και ανάπτυξη της εταιρίας σε χώρες του εξωτερικού, αποκτώντας πολυεθνικό χαρακτήρα. Θεωρούμε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να μεταφερθεί σε αρκετές περιοχές της Ευρώπης για να συμβάλλουμε στην κατάλληλη προβολή επιχειρηματιών στο διαδίκτυο.
Το πρώτο βήμα στο στρατηγικό πλαίσιο της επέκτασης μας αποτελεί η αγορά της γειτονικής -“αδερφής” μας χώρας, της Κύπρου. Έχοντας ήδη κάποια μικρή συνεργασία με Κύπριους επιχειρηματίες, είμαστε σε θέση πλέον να ανακοινώσουμε τα σχέδια δραστηριοποίησης μας στην Κύπρο με κύριο στόχο να μπορέσουμε να μεταδώσουμε την εμπειρία μας στη χώρα, βοηθώντας τους επιχειρηματίες να προβληθούν με το σωστό τρόπο στο διαδίκτυο. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε στην προσπάθεια τους για μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, χτίσιμο επαγγελματικής ιστοσελίδας, αύξηση των πωλήσεων και των εσόδων τους.

Προσβλέπουμε στην ενίσχυση όλων των επιχειρηματιών ανεξαρτήτως του μεγέθους της επιχείρησης τους, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι και μεγάλες εταιρίες. Η συνεργασία μας θα επιφέρει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, επιλέγοντας την υπηρεσία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

O 4TY.GR γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο κλάδο, έχοντας χτίσει επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και 2500 κατασκευές σύγχρονων-responsive ιστοσελίδων τα τελευταία 2 χρόνια. Οι αριθμοί αυτοί σε συνδυασμό με τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα εγγυώνται την αξιοπιστία της εταιρίας μας!
Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του 4TY.GR – Γιατί να μας επιλέξετε;
  • - Ίδρυση τον Δεκέμβριο του 2008 με πολλά χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στην ηλεκτρονική προβολή και διαφήμιση
  • - Άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και χρήση υψηλής τεχνολογίας
  • - Γρήγορη και οικονομική προβολή
  • - Εξειδικευμένες υπηρεσίες διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με ευρεία γκάμα υπηρεσιών
  • - Πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας
  • - Συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη και καινοτομία
  • - Γρήγορη εξυπηρέτηση, αξιοπιστία, σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας
  • - Ένας από τους μεγαλύτερους ηλεκτρονικoύς επαγγελματικούς οδηγούς της Ελλάδας με ευρύ πελατολόγιο
  • - Έντονη δραστηριοποίηση στην κατασκευή ιστοσελίδων με πάνω από 2500 ιστοσελίδες τελευταίας τεχνολογίας στο ενεργητικό μας, κάνοντας μας ξεχωριστούς στον κλάδο του website creation και design
  • - Βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης
Ο 4TY.GR υπερήφανα παρουσιάζει την είσοδο του στην αγορά της Κύπρου! Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους Κύπριους επιχειρηματίες!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου