Hot!

TIPS ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ!


Τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει αρκετά και το καλοκαίρι πλησιάζει, εάν είστε από τους τυχερούς που έχουν κήπο στο σπίτι τους, θα έχετε σκεφτεί να τον διακοσμήσετε για να τον απολαύσετε τον επόμενο καιρό. Ο κήπος μπορεί να σας αλλάξει τελείως τη διάθεση σας οπότε αξίζει να τον περιποιηθείτε και να τον διαμορφώσετε έτσι ώστε να τον χαρείτε το καλοκαίρι με τους φίλους σας για ποτό ή barbecue. Παρακάτω έχουμε συλλέξει τα καλύτερα tips από τους ειδικούς για να κάνετε τον κήπο σας να ξεχωρίσει:


Βράχια και πέτρες

Οι μικροί βράχοι και οι πέτρες είναι υλικά που απαιτούν μικρό ή και καθόλου κόστος για να τα αποκτήσετε και σίγουρα θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στον κήπο σας! Επίσης, κάποια όμορφα πλακόστρωτα μονοπατάκια θα δώσουν μια αίσθηση πάρκου στον χώρο σας που θα τον ομορφύνει αφάνταστα.

Φυτά σε γλάστρες

Τα φυτά σε γλάστρες είναι βολικά τόσο για κήπους όσο και για μπαλκόνια, καθώς μπορούν να μεταφερθούν εύκολα. Είτε πρόκεται για άνθη είτε για πρασινάδα θα δώσετε έντονα χρώματα στον κήπο σας που χρειάζονται για να δημιουργήσουν μια ζωντάνια. Το κόστος είναι ελάχιστο και το αποτέλεσμα εξαιρετικό.

Κούνια ή αιώρα

Μια ξύλινη ή σιδερένια κούνια είναι ένα κλασικό αξεσουάρ κήπου με διαχρονική αξία. Είναι κάτι που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Βάλτε μεγάλα μαξιλάρια για να προσδώσετε στυλ στην κούνια, κάνοντας το hot σημείο για ξεκούραση. Βάψτε την κούνια στο χρώμα που σας αρέσει, φροντίζοντας να ταιριάζει με τα έπιπλα του κήπου και τα γύρω φυτά. Η αιώρα είναι επίσης μια εναλλακτική της κούνιας με πολούς fans για περισσότερη άνεση, αφού σας επιτρέπει να ξαπλώσετε. Συνήθως η αιώρα εγκαθίσταται μεταξύ 2 δέντρων με έντονη αισθητική αξία. Η αιώρα συνήθως είναι πιο οικονομική λύση σε σχέση με την κούνια.

Έπιπλα κήπου

Τα έπιπλα μπορούν να προσδώσουν ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα στον κήπο σου. Μπορείτε να δημιουργήσετε τραπεζαρία με τραπέζι και καναπέδες με μαξιλάρες εάν έχετε μεγάλο κήπο.

Άλλα διακοσμητικά στοιχεία

Γυάλινα βαζάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φαναράκια οπότε αξίζει να τα κρεμάσετε σε διάφορα σημεία του κήπου. Για να κάνετε τον κήπο σας άκρως καλοκαιρινό αξίζει να κρεμάσετε αέρινα υφάσματα για να μοιάζει ο κήπος με πολυτελές μαγαζί στην παραλία. Σε έναν μεγάλο κήπο μπορείτε να βάλετε συντριβάνι ή λιμνούλα, να προσθέσετε δηλαδή υγρό στοιχείο. Μία τελευταία καλή λύση είναι η διακόσμηση ενός παλιού ποδηλάτου. Μπορείτε να το βάψετε, να κρεμάσετε ψάθινο καλάθι με λουλούδια ή να κρεμάσετε γλαστράκια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου