Hot!

Κυριακή 13 Μαΐου - Η Γιορτή της Μητέρας!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η γιορτή της μητέρας είναι την 2η Κυριακή του Μαϊόυ, στις 13 Μαΐου δηλαδή. Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για τους οποίους αξίζει να πεις ένα ευχαριστώ στη μητέρα σου. Είναι η γυναίκα που πραγματικά νοιάζεται για εσένα και σε αγαπάει ανιδιοτελώς. Μπορείς να της κάνεις ένα όμορφο δώρο τη μέρα αυτή γιατί σίγουρα ένα δώρο θα τη χαροποιήσει πολύ. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες ιδέες που σίγουρα θα την γοητέψουν και θα τη συγκινήσουν!



Μασάζ-σπα

Όποια και αν είναι η ηλικία της μητέρας σας το σίγουρο είναι ότι θα κουράζεται πολύ στην καθημερινότητα της. Τί καλύτερο λοιπόν από ένα δώρο που θα την ξεκουράσει και θα την αναζωογονήσει; Ένα δώρο σε σπα για ένα χαλαρωτικό μασάζ σίγουρα θα την ενθουσιάσει καθώς είναι και ένα δώρο που δεν προσφέρεται συχνά στις μητέρες. Χαρίστε της λοιπόν κάποια υπηρεσία περιποίησης όπως μασάζ, σάουνα, τζακούζι.

Κοσμήματα

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα κοσμήματα; Έτσι και η μητέρα σας θα εκτιμήσει την χειρονομία σας για ένα δώρο-κόσμημα. Μπορείτε για παράδειγμα να της πάρετε κάποια σκουλαρίκια ή κολιέ ή και κάποιο ρολόι.

Κορνίζες

Μία κορνίζα με μια φωτογραφία με την οικογένεια σας ή δική σας με τη μητέρα σας, σίγουρα θα την συγκινήσει. Είναι μια κίνηση που θα της ξυπνήσει αναμνήσεις, πόσο μάλλον όταν η φωτογραφία είναι και παλιά. Όμως, μπορείτε να πάτε το δώρο ένα βήμα πιο πέρα. Μπορείτε για παράδειγμα να τυπώσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία σε κούπα για να πίνει τον καφέ της και να σας θυμάται.

Άρωμα

Ένα άλλο δώρο μπορεί να είναι η αγορά του αγαπημένου της αρώματος. Μπορείτε να γίνετε πιο παράτολμοι και να αγοράσετε ένα καινούριο άρωμα. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα αρώματα που της αρέσουν ή ρωτήστε τις πωλήτριες σε κάποιο κατάστημα για παρεμφερές άρωμα με αυτό που ξέρετε ότι αγοράζει.

Προϊόντα ομορφιάς!

Μία άλλη καλή πρόταση είναι να της χαρίσετε ένα σετ με διάφορα προϊόντα ομορφιάς όπως κρέμες και scrub. Είναι ένα όμορφο δώρο όπου μπορείτε να βάλετε και μια καρτούλα μέσα με κάποια αφιέρωση.

Τσάντα

Μια τσάντα επίσης αποτελεί καλή επιλογή για αυτή την περίσταση. Αν δεν ξέρετε ακριβώς το γούστο της μπορείτε να το καταλάβετε από παλαιότερες αγορές ή να ρωτήσετε κάποια φίλη της. Προτίμησε χρώματα που ξέρετε ότι της αρέσουν.


Μην ξεχάσετε όποιο δώρο και αν επιλέξετε να της γράψετε και μια όμορφη κάρτα με γλυκά λόγια γιατί σίγουρα χρειάζεται να ακούσει και να νιώσει ότι την αγαπάτε, κάτι που πιθανώς δεν της λέτε καθημερινά.



Επέλεξε ένα από τα καταστήματα με είδη δώρων από τον 4TY.GR! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου