Hot!

Οι ιστοσελίδες του 4TY.GR! Γιατί ξεχωρίζουμε!

Η εταιρεία 4TY.GR δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της online προβολής και διαφήμισης εδώ και μια δεκαετία, έχοντας χτίσει σημαντική φήμη αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης. Οι ιστοσελίδες μας είναι από τις πλέον εξελιγμένες στην αγορά, παρέχοντας αρκετές δυνατότητες έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μιας μικρής επιχείρησης μέχρι μιας μεγάλης πολυεθνικής.

Οι ιστοσελίδες αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχειρηματία καθώς προσφέρουν πλήρη προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών και αξιοπιστία. Βάσει της εμπειρίας μας, προσφέρουμε 3 διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.


Τα πακέτα Ιστοσελίδων του 4TY.GR!

Κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας καθώς θεωρούμε ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Προσπαθούμε συνεχώς να μεγιστοποιούμε την απόδοση της επένδυσης σας και στοχεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες.

Η νέα γενιά ιστοσελίδων από τον 4TY.GR προσαρμόζεται σε κινητά και tablets, παρέχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά και επαγγελματικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής για κάθε επιχειρηματία. Στο κόστος κατασκευής περιλαμβάνεται επίσης η κατοχύρωση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης (domain name) και η φιλοξενία (hosting) για έναν ολόκληρο χρόνο. Το κοστολόγιο μας είναι αρκετά ανταγωνιστικό και σίγουρα οι τιμές θα σας φανούν αρκετά ελκυστικές.

Περισσότεροι από 2.500 επιχειρηματίες έχουν εμπιστευτεί τον 4TY.GR για την κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας τους τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό αποδεικνύει την ανταγωνιστικότητα μας και φυσικά την μεγάλη εμπειρία που έχουμε πλέον αποκτήσει στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων.

Το τεχνικό τμήμα του 4TY.GR δημιουργεί μία μεγάλη ποικιλία αυτούσιων templates-καλουπιών για να βρείτε τη δομή της ιστοσελίδας που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική της επιχείρησης σας. Τα χρώματα φυσικά προσαρμόζονται ανάλογα με αυτά του λογοτύπου σας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι από αισθητικής απόψεως, η σελίδα σας θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική.

Τέλος, η ιστοσελίδα δημιουργείται από έμπειρο προγραμματιστή και παρέχεται συνεχής υποστήριξη από το τεχνικό τμήμα του 4ty, τόσο κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας αλλά και μετέπειτα. Έχετε στο πλευρό σας πάντα ένα συνεργάτη για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και φυσικά να μας ρωτάτε ό,τι θέλετε για την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα της σελίδας σας.

Θα σας ενδιέφερε να πάρετε μια προσφορά για ιστοσελίδα από τον 4TY.GR; Κάντε κλικ εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου