Hot!

TO-THELO.GR ! Αυξήστε άμεσα το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της επιχείρησης σας!


Η νέα καινοτόμα υπηρεσία του 4TY.GR μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους επιχειρηματίες – μέλη του οδηγού μας και μάλιστα δωρεάν! 

Είναι ένας δυναμικός τρόπος για να εντοπίσετε πιθανούς πελάτες που αναζητούν αντίστοιχα προϊόντα και υπηρεσίες με αυτά που εσείς προσφέρετε.



Πώς ενημερώνομαι ότι κάποιος πελάτης ψάχνει για αντίστοιχα προϊόντα;

Στην πλατφόρμα της υπηρεσίας “to-thelo.gr” κάθε χρήστης του internet μπορεί να ζητήσει κάποια προσφορά για το προϊόν ή υπηρεσία που τον ενδιαφέρει. Αυτή η αναφορά ενδιαφέροντος μπορεί να είναι αρκετά αναλυτική έτσι ώστε να μπορέσουν οι επιχειρηματίες να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά. Oι εγγεγραμμένοι επιχειρηματίες – μέλη του οδηγού μας ενημερώνονται για το ενδιαφέρον των πελατών και έτσι μπορούν να τους αποστείλει ο καθένας τη δική του προσφορά για να τον μεταρέψει σε πελάτη.

Η όλη διαδικασία λειτουργεί σε 3 απλά βήματα!

1) Ο υποψήφιος πελάτης περιγράφει το προϊόν ή την υπηρεσία που ψάχνει και πατώντας αποστολή ενημερώνονται οι εγγεγραμμένοι επιχειρηματίες που τους αφορά η αναζήτηση.

2) Τότε οι επαγγελματίες μπορούν να δώσουν την προσφορά τους για το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία.

3) Ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει την πιο συμφέρουσα προσφορά από τους επιχειρηματίες που τον έχουν ενημερώσει.

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ψάχνετε εσείς για νέο πελάτη αλλά σας ψάχνουν οι ίδιοι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους δώσετε μια δελεαστική προσφορά και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε εύκολα και γρήγορα το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας ακόμα και σε όλη την Ελλάδα, εάν το επιθυμείτε! Και το καλύτερα φυσικά είναι ότι η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρεάν στα μέλη του 4TY.GR!

Μάθετε περισσότερα στο www.to-thelo.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου