Hot!

Καταχωρήστε το κατάλυμα σας στο AW-HOTEL για παγκόσμια προβολή του στο internet!


Το Aw-hotel (www.aw-hotel.com) ιδρύθηκε τον Μάιο του 2012 και έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα καταλύματα τόσο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε οι επισκέπτες του συγκεκριμένου portal να μπορέσουν να βρουν τη διαμονή που χρειάζονται στην περιοχή και την περίοδο που θέλουν. Όλα τα καταλύματα του ξενοδοχείου aw-hotel παρουσιάζονται ως αυτόνομες σελίδες με άψογη αισθητική, καθώς θέλουμε να αναδείξουμε την ομορφιά του κάθε τόπου με ένα μοναδικό και ελκυστικό τρόπο.

Στο Portal μας θα βρείτε καταλύματα για κάθε προϋπολογισμό. Σε κάθε κατάλυμα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε online κράτηση, να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

Η κάθε ξεχωριστή σελίδα είναι πλήρως προσαρμόσιμη από τον διαχειριστή του καταλύματος. Μπορείτε εσείς να κάνετε διαχείριση στην σελίδα και να προσαρμόζετε το κείμενο και τις φωτογραφίες σας με μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.



Κάθε καταχώρηση περιλαμβάνει τα εξής:

- Κείμενο για το κατάλυμα σας όπου εξηγείτε τις ανέσεις που έχει να προσφέρει, με απεριόριστο αριθμό λέξεων.

- Φωτογραφίες για να τραβήξετε την προσοχή των πελατών και να δουν καλύτερα τα δωμάτια σας.

- Στοιχεία επικοινωνίας για το κατάλυμα: διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και διεύθυνση URL.

- Θέση στο χάρτη χρησιμοποιώντας τους χάρτες της Google (ακριβής τοποθεσία).

- Η μετάφραση πληροφοριών και περιεχομένου διατίθεται σε οκτώ γλώσσες δηλαδή όλες οι πληροφορίες μπορούν να μεταφραστούν αυτόματα σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες.

- Ο διαχειριστής του καταλύματος μπορεί να καθορίσει τον τύπο των διαθέσιμων δωματίων, την περίοδο διαθεσιμότητας και την τιμή τους. Με αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να βρουν διαθέσιμα δωμάτια και να κάνουν κράτηση online.


Μέσω της δικτυακής πύλης (portal) aw-hotel σας παρέχεται η δυνατότητα για εγγραφή του καταλύματος σας σε διεθνές επίπεδο με όμορφο και ελκυστικό τρόπο. Εγγραφείτε τώρα και κάντε την παρουσία σας αισθητή άμεσα σε ολόκληρο τον κόσμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου