Hot!

Οι δυνατότητες διαχείρισης των e-shop από τον 4TY.GR!

Το e-shop είναι μια ιδανική λύση για έναν νέο επιχειρηματία ο οποίος θέλει να αρχίσει να εμπορεύεται τα προϊόντα του άμεσα αλλά δε διαθέτει το απαραίτητο κεφάλαιο για να “στήσει” το δικό του φυσικό κατάστημα. Αλλά και για μια υπάρχουσα επιχείρηση, η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της εμπορικής δραστηριότητας της, αύξησης του πελατειακού της κοινού και κατ’ επέκταση της κερδοφορίας της.


Εάν είστε ακόμα σε δίλημμα, σας παραθέτουμε και τα παρακάτω πλεονεκτήματα ενός e-shop. Φτιάχνοντας e-shop θα βλέπετε τα κέρδη σας να αυξάνονται καθημερινά, όλο το 24ωρο ακόμα και σε αργίες, χωρίς ωράριο λειτουργίας, χωρίς το κόστος των λειτουργικών εξόδων. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop αυξάνουν τις πωλήσεις τους, κερδίζουν κοινό και αποκτούν μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των επιχειρήσεων που δεν το πράττουν.




Η δημιουργία ενός e-shop είναι μια μεγάλη επένδυση καθώς απαιτεί χρόνο από τους επιχειρηματίες (και όχι υψηλό κόστος) για την σωστή διαχείριση και λειτουργία του. Ο 4TY.GR προσφέρει εύκολη και γρήγορη διαχείριση στα e-shop του ώστε να μην υπάρχει δυσκολία στη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Στην αρχή υπάρχει εκπαίδευση περίπου 2 ωρών για να κατανοήσετε όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν τα e-shop σας και αφού έχουμε περάσει εμείς κάποια προϊόντα, έχετε πλεόν εσείς την απόλυτη διαχείριση χωρίς να επεμβαίνουν τρίτοι στο e-shop σας. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ή δυσκολίας μπορείτε να καλέσετε το τεχνικό μας για περισσότερες εξηγήσεις. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας! Εάν ακόμα επιθυμείτε να περνάμε εμείς τα προϊόντα σας π.χ λόγω έλλειψης χρόνου μπορούμε να το κάνουμε με κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.


Στη διαχείριση σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές ακόμα και στο εικαστικό κομμάτι του e-shop. Κάποιες από τις δυνατότητες της διαχείρισης είναι οι εξής:


- Προσθήκη και Επεξεργασία Κατηγοριών

- Προσθήκη, Επεξεργασία, Ενεργοποίηση, Απενεργοποίηση προϊόντων

- Δημιουργία και Επεξεργασία Φίλτρων

- Επεξεργασία Slideshow Φωτογραφιών

- Διαμόρφωση - Παρουσίαση Αρχικής Σελίδας

- Μαζική – Ατομική Έκπτωση Προϊόντων

- Προσθήκη και Επεξεργασία Κειμένων

- Διαχείριση Παραγγελιών

- Ενημέρωση του πελάτη για την εξέλιξη της παραγγελίας

- Επεξεργασία του εικαστικού του τιμολογίου




Εμπιστευτείτε τον 4TY.GR για την κατασκευή του δικού σας e-shop για πολλές δυνατότητες, εύκολη διαχείριση και καλά αποτελέσματα! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου