Hot!

TOP 7 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2018!


Ο Ιούλιος ξεκίνησε και ήδη θα αρχίσατε να σκέφτεστε το πότε και πού θα πάτε φέτος το καλοκαίρι διακοπές. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένους από τους πιο hot προορισμούς για φέτος το καλοκαίρι, με προτάσεις που ποικίλλουν για όλες τις οικονομικές δυνατότητες.


Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένα νησί που προσφέρει πολλές επιλογές και σίγουρα θα σας εκπλήξει. Ενδείκνυται για όλα τα πορτοφόλια καθώς μπορείτε να κάνετε οικονομικές διακοπές ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα εάν θέλετε να γυρίσετε όλο το νησί και να διανυκτερεύσετε στα πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού. Οι παραλίες της Κρήτης είναι πανέμορφες και θα εντυπωσιάσουν και τα παιδιά σας για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Αν παραμείνετε αρκετές μέρες στο νησί αξίζει να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να κάνετε το γύρο της Κρήτης. Αξίζει να επισκεφτείτε την πρωτεύουσα - το Ηράκλειο και τα Χανιά. Στα Χανιά μπορείτε να κάνετε βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι και το φρούριο. Επίσης, η Παλιά Πόλη ενδείκνυται για περίπατο στα πανέμορφα σοκάκια της. Προτιμήστε την Κρήτη και για την παραδοσιακή κρητική κουζίνα, με τα γνωστά παξιμάδια, τον ντάκο, τη ρακί σε συνδυασμό με πολίτικη κουζίνα.

Πήλιο

Το Πήλιο βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα, στη Θεσσαλία και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποιο κοσμοπολίτικο νησί. Σίγουρα θα έχετε στο νου σας το Πήλιο (το βουνό των Κενταύρων) ως χειμερινό προορισμό αλλά οι πανέμορφες παραλίες του είναι must για καλοκαιρινές σας διακοπές. Από τη μία μεριά βρίσκεται ο Παγασητικός κόλπος, από την άλλη το Αιγαίο. Οι πιο φημισμένες παραλίες είναι το Χορευτό, ο Αϊ-Γιάννης, το Παπά Νερό, η Νταμούχαρη και ο Μυλοπόταμος. Πέρα από τις πανέμορφες παραλίες του, το Πήλιο είναι κατάλληλο για πεζοπορία στα μονοπάτια του για να απολαύσετε τη φύση.

Αστυπάλαια

Η Αστυπάλαια είναι το πιο απομακρυσμένο νησί στα Δωδεκάνησα. Η διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο έχει μειωθεί αρκετά στις 9 ώρες, αλλά μπορείτε να φτάσετε εύκολα και γρήγορα με αεροπλάνο. Μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακά ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τουρίστες. Η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που ακολουθείται είναι ξεχωριστή σε σχέση με τα άλλα νησιά του συμπλέγματος.

Τα ασβεστωμένα σοκάκια, οι πέτρινοι μύλοι, το βενετσιάνικο κάστρο, το βαθύ μπλε του Αιγαίου και οι απομονωμένες - δυσπρόσιτες παραλίες αποτελούν το σήμα κατατεθέν του νησιού.

Ρόδος

Η Ρόδος αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια έναν δημοφιλή προορισμό για το καλοκαίρι τόσο για ζευγάρια όσο και για νέα άτομα που θέλουν να πάνε διακοπές με την παρέα τους. Μια βόλτα στην Παλιά Πόλη θα εντυπωσιάσει εσάς και το ταίρι σας. Το νησί διαθέτει μια πληθώρα από αξιοθέατα και όμορφα χωριά που σίγουρα αξίζει να δείτε. Γενικά η Ρόδος έχει να προσφέρει πολλές επιλογές και είναι κατάλληλη ακόμα και για οικονομικές οικογενειακές διακοπές.

Παξοί

Οι Παξοί βρίσκονται στα Επτάνησα και αποτελούν έναν πανέμορφο καλοκαιρινό προορισμό με καταγάλανα νερά και μαγευτική φύση.

Ο Γάιος είναι η πρωτεύουσά των Παξών και βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι. Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως ρομαντικό προορισμό που αξίζει να δείτε με το ταίρι σας και να περπατήσετε στα όμορφα καντούνια. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τις Πλάκες, την Paxos Beach και την παραλία του Μονοδενδρίου.

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη αποτελεί τον πιο κλασικό προορισμό για ζευγάρια παγκοσμίως. Πολλά ζευγάρια επιλέγουν το νησί τόσο για να παντρευτούν όσο και για τον μήνα του μέλιτος. Το τοπίο είναι πραγματικά μοναδικό. Η περιοχή Οία κάθε απόγευμα γεμίζει από κόσμο που θέλουν να δουν το διάσημο ηλιοβασίλεμα! Επίσης, αξίζει να κάνετε μια βόλτα στο διάσημο ηφαίστειο.

Η πιο φημισμένη παραλία είναι η Περίσσα με μήκος 7 χλμ. περίπου, με κατάμαυρη άμμο (λόγω του ηφαιστείου) και καθαρά νερά. Διαθέτει κατά μήκος της, πλήρως οργανωμένα beach bars και ταβέρνες προσφέροντας οικονομικές προτάσεις σε διαμονή και διασκέδαση. Το Καμάρι επίσης αποτελεί μια άλλη παραλία του νησιού που καλό είναι να επισκεφτείτε, με συχνή προσέλευση αεροπλάνων σε κοντινή απόσταση από το νερό και πάνω από τα κεφάλια των επισκεπτών.

Μύκονος

Είσαι νέος και ψάχνεις για ξέφρενες διακοπές με φίλους; Η Μύκονος αποτελεί ίσως το πιο διάσημο ελληνικό νησί για διασκέδαση!


Η καθημερινότητα στο νησί περιλαμβάνει μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες, φαγητό και ροφήματα, χαλάρωση και μετέπειτα ξεφάντωμα το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες.

Τα must σημεία του νησιού είναι η παραλία Super Paradise, η Μικρή Βενετία για φαγητό ή ποτό και οι παραλίες Πλατύ Γιαλό και Ψαρού. Επίσης ελέγξτε για τα διάφορα events καθώς συχνά επισκέπτονται το νησί διάσημοι DJs από όλον τον κόσμο. Οι τιμές μπορεί να είναι λίγο αυξημένες οπότε εάν θέλετε να ζήσετε στο έπακρο την ξέφρενη ζωή και τη χλιδή του νησιού ετοιμαστείτε να πληρώσετε κάτι παραπάνω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου