Hot!

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 4TY.GR!

Τί ειναι η καταχώρηση-ολοσέλιδη προβολή από τον 4TY.GR;

Η καταχώρηση είναι μία ολοσέλιδη προβολή μέσα στον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό 4ty.gr που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει για κάθε επιχείρηση όπως τον διακριτικό τίτλο, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, πλήρη στοιχεία διεύθυνσης, e-mail, απεριόριστο κείμενο, φωτογραφίες, στίγμα στο χάρτη και το λογότυπο της επιχείρησης. Το περιεχόμενο της διαφημιστικής καταχώρησης ανανεώνεται εύκολα και γρήγορα, για αυτόν τον λόγο ο 4TY.GR αποτελεί έναν δυναμικό ηλεκτρονικό οδηγό. Η εταιρεία παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη στο μέλος καθώς και απαιτούμενο χώρο για τη δημιουργία της διαφημιστικής του καταχώρησης. Η ολοσέλιδη προβολή δεν εμφανίζεται μόνο στις αναζητήσεις μέσα στον οδηγό αλλά και με λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης (π.χ Google), χωρίς να χρειάζεται κάποιος να μπει στο portal www.4ty.gr.



Μετά από πόσο χρονικά διάστημα “ανεβαίνει” η καταχώρηση, αφού το ζητήσει ο πελάτης;

Η εταιρεία υποχρεούται εντός 48 ωρών μετά την αίτηση του μέλους για την εγγραφή του στο 4ty.gr, να έχει δημιουργήσει την καταχώρηση του, η οποία θα είναι πλέον εμφανής σε περίπτωση αναζήτησης από μέλη, χρήστες και επισκέπτες.

Πώς προβάλλεται η καταχώρηση μου στον 4TY.GR;

Η καταχώρηση σας προβάλλεται με διάφορους τρόπους: 1) στον κατάλογο των επιχειρήσεων στην κατηγορία που ανήκετε, 2) στο χάρτη της Ελλάδος και 3) με λέξεις κλειδιά και στοιχεία της επιχείρησης στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Υπάρχει περιορισμός στο κείμενο ή τις φωτογραφίες της προβολής μου;

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στο μέγεθος του κειμένου που μπορείτε να γράψετε για την επιχείρηση σας. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, το όριο είναι προκαθορισμένο ανάλογα με το πακέτο της καταχώρησης που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αυξήσετε το όριο των φωτογραφιών με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση.

Έχω πρόσβαση για αλλαγές στην καταχώρηση μου;

Ανάλογα με το ακριβές πακέτο που έχετε επιλέξει, μπορεί κάποιος επιχειρηματίας να λάβει κωδικούς χρήσης για αλλαγές σε κείμενο και φωτογραφίες. Οι διαφημιζόμενοι έχουν το δικαίωμα χρήσης και διαχείρισης του περιεχομένου της διαφημιστικής προβολής τους.

Πού μπορώ να απευθυνθώ για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την καταχώρηση μου;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλ. 2421181026 για περισσότερες πληροφορίες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου