Hot!

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ BANNERS!

Τί είναι τα banners;

Τα banners είναι διαφημιστικά πλαίσια είτε στατικά είτε με κινούμενα γραφικά και αποτελούν τον συνηθέστερο τρόπο διαδικτυακής διαφήμισης. Τοποθετούνται σε διάφορες ιστοσελίδες με κύριο στόχο την προσέλκυση της προσοχής των επισκεπτών μιας σελίδας για να κάνουν κλικ και να μεταφερθούν στη σελίδα του διαφημιζόμενου. Μπορείτε να προβάλετε έτσι δυναμικά την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ακόμα και αν κάποιος δεν κάνει κλικ, για αυτό και θεωρούνται από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία του digital marketing. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας και προβάλλετε δυναμικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.

Μπορώ να συμπεριλάβω το logo ή την επαγγελματική μου κάρτα στο banner;

Ο 4TY.GR σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε το logo και την επαγγελματική σας κάρτα μέσα από το διαφημιστικό banner, εφόσον σας ενδιαφέρει.

Υπάρχει κάποιος περιορισμός στα χρώματα ή στο κείμενο του banner;

Δεν υπάρχει περιορισμός στα χρώματα. Τοποθετούμε τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα στη δική σας επιχείρηση ανάλογα με το logo και τη γενικότερη παρουσία σας. Όσον αφορά το κείμενο, σίγουρα πρέπει να είναι συνεκτικό και να μπορεί να πείσει. Έπειτα από συζήτηση μαζί σας, το δημιουργικό τμήμα θα αποφασίσει ποιο είναι το καταλληλότερο κείμενο για τη διαφήμιση σας.

Ποια διαδικασία ακολουθείται για την κατασκευή του banner από τον 4TY.GR;

Αφού κάνετε αίτημα για κατασκευή banner, έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας το γραφιστικό τμήμα για να συζητήσετε τί ακριβώς θέλετε να διαφημίσετε (π.χ. προϊόν ή ολόκληρη την επιχείρηση) και να συζητήσετε τα κείμενα. Στη συνέχεια, ετοιμάζεται το banner σας και σε συνεννόηση πραγματοποιούνται οι αλλαγές που επιθυμείτε. Αφού συμφωνηθεί το τελικό αποτέλεσμα και γίνει και η εξόφληση του ποσού, πλέον θα αρχίσει να προβάλλεται η διαφήμιση σας στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, για το χρονικό διάστημα του πακέτου που έχετε επιλέξει.

Πού προβάλλονται τα banners του 4TY.GR;

Κατ΄ αρχήν, τα banners προβάλλονται στην αρχική σελίδα του 4TY.GR. Πρόκειται για ένα portal με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, άρα ξέρετε ότι η διαφήμιση σας μπορεί να προβληθεί σε ευρύ κοινό. Η διαφήμιση προβάλλεται και σε ιστοσελίδες της εταιρίας αλλά και σε συνεργαζόμενες σελίδες. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ: http://www.demoplus.gr/el/Banner.

Πού μπορώ να δω κάποια παραδείγματα banners του 4TY.GR;

Μπορείτε να δείτε παραδείγματα διαφημιστικών κινούμενων banners στην αρχική σελίδα του 4TY (www.4ty.gr).


Από τί εξαρτάται το κόστος του διαφημιστικού banner;

Διαθέτουμε διάφορα πακέτα για διαφήμιση με banners. Το κόστος διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του banner, το διάστημα που θέλετε να προβάλλετε τη διαφήμιση σας και τις σελίδες στις οποίες θα προβληθεί.

Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή για την υπηρεσία των banners;

Καταρχήν, υπάρχει μία προκαταβολή έτσι ώστε να ξεκινήσει το γραφιστικό τμήμα τις λειτουργίες και να κατασκευάσει τη διαφήμιση σας. Αφού πλέον είναι έτοιμο το banner, γίνεται η εξόφληση του ποσού και έτσι αρχίζει και “παίζει” κανονικά στις συμφωνηθείσες σελίδες.

Γιατί να επιλέξω την υπηρεσία των banners από τον 4TY.GR;

Είτε θέλετε να προβάλετε κάποιο νέο προϊόν/υπηρεσία είτε την επιχείρηση σας γενικότερα, ο 4TY.GR σας παρέχει δυναμικά κινούμενα γραφικά με το κατάλληλο κείμενο, για να προσελκύσετε την προσοχή των πελατών. Οι σελίδες στις οποίες εμφανίζονται τα banners σας έχουν χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά και σας παρέχουμε διάφορα πακέτα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο διαθέσιμο budget.

Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία των Banners. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2421181690 , 2421030511

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου