Hot!

Ψάχνεις να κατασκευάσεις επίσημη ιστοσελίδα για την επιχείρηση σου; Τώρα είναι η ευκαιρία!


Οι ιστοσελίδες του 4TY.GR είναι τελευταίας τεχνολογίας με προσαρμογή σε όλες τις συσκευές για να σας βρίσκουν όλοι από οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν για πρόσβαση στο internet. Παρέχουμε 3 διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων και δεν είναι τυχαίο που χιλιάδες επιχειρηματίες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή και τον σχεδιασμό της επίσημης ιστοσελίδας τους.


Οι καλοκαιρινές προσφορές του 4ty.gr συνεχίζονται για αυτό και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσετε την ιστοσελίδα σας!

Στις ήδη μειωμένες τιμές παρέχουμε 10% έκπτωση σε περίπτωση άμεσης εξόφλησης του ποσού ή δώρο banner για 1 μήνα σε περίπτωση 2 δόσεων σε διάστημα 20 ημερών.














Οι ιστοσελίδες του 4TY.GR περιλαμβάνουν:

- Προσωπική διεύθυνση domain name

- Βελτιστοποίηση στο site ως προς Google – υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

- Προσωπικό σχεδιασμό ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης

- Ανανεώσεις περιεχομένου από την ομάδα του 4ty.gr

- Στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας

- Δημιουργία email accounts

- Εικονίδια social media με link προς τη σελίδα του εκάστοτε social media (Facebook, Twitter, Google Plus, Linkedin, Youtube, Blogger, Instagram, Pinterest)


!Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας σας κάνουμε δώρο την εγγραφή της επιχείρησης σας στον κατάλογο επιχειρήσεων και τη προβολή στο χάρτη του επαγγελματικού μας οδηγού www.4ty.gr.!


Επιλέξτε τον 4TY.GR καθώς προσφέρουμε καλαίσθητο αποτέλεσμα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, τεχνική υποστήριξη μέσα στο χρόνο και ανεπτυγμένο SEO για καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου