Hot!

Μάθετε περισσότερα για το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τα Προσωπικά Δεδομένα!

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΚΠΠΔ) που έχει εφαρμοστεί από τις 25 Μαΐου 2018. Ο 4TY.GR ακολουθεί τον κανονισμό για αυτό και λαμβάνετε τις ενημερώσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων και ζητείται η αποδοχή σας. Ο 4TY.GR χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας για την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης στο internet χωρίς να τα μοιράζει ή να τα μεταπωλεί σε τρίτα μέρη. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τί περιλαμβάνει ο νέος αυτός κανονισμός και αν μπορεί να σας φανεί χρήσιμος για να βελτιώσετε και να συσφίξετε τις σχέσεις με τους πελάτες σας.



Ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2016 και καθορίζει τους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να συλλέγουν και να διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα πελατών και χρηστών. Ο ΕΚΠΠΔ ισχύει στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλάζει σημαντικά τον τρόπο λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων καθώς πλέον απαιτείται ρητή συγκατάθεση από τους χρήστες, κάθε φορά που πραγματοποιείται συγκέντρωση δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να πάρουν πίσω ανά πάσα στιγμή την έγκρισή τους. Πρόκειται για τον αυστηρότερο κανονισμό που έχει ψηφιστεί έως τώρα για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων.


Και όμως, αυτός ο νέος κανονισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ των επιχειρήσεων ώστε να κάνουν πιο δυναμικό και εξατομικευμένο marketing. Αυτό ισχύει γιατί μπορείτε πλέον να κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το τί θέλουν να λαμβάνουν οι πελάτες από σας οδηγώντας σας έτσι σε πιο προσαρμοσμένες ενέργειες. Η συλλογή χρήσιμων δεδομένων είναι άκρως σημαντική για να προσφέρετε το σωστό περιεχόμενο στους σωστούς (πιθανούς) πελάτες. Δείτε λοιπόν το νέο κανονισμό με θετικό μάτι και αρπάξτε την ευκαιρία να κάνετε αναλυτικές online ερωτήσεις για να καταλάβετε καλύτερα τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η διαγραφή κάποιων πελατών που θα προκύψει θα λειτουργήσει θετικά για εσάς γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σβηστούν πελάτες που έτσι και αλλιώς δεν θα σας ήταν χρήσιμοι και δεν ενδιαφέρονται αρκετά για την επιχείρηση σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου