Hot!

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ!

O Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr, όντας ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα μέσα προβολής στο διαδίκτυο από το 2008, προσφέρει σε όλους εσάς ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία του, aggelies.4ty.gr.

Το aggelies.4ty.gr είναι μία υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε εύκολα – γρήγορα και κυρίως δωρεάν τις δικές σας αγγελίες. Αγγελίες πώλησης, ενοικίασης, ανταλλαγής, χαρίζεται, εργασίας καθώς και δυνατότητα να γνωστοποιείτε τις υπηρεσίες σας στο κοινό του.



Καταχωρώντας αγγελίες στο aggelies.4ty.gr μπορείτε να κερδίσετε εύκολα και γρήγορα χρήματα πουλώντας ή ενοικιάζοντας πράγματα που δε χρειάζεστε πια.

Η δωρεάν πλατφόρμα αγγελιών του 4ty.gr (aggelies.4ty.gr) απευθύνεται σε όλους χωρίς να χρειάζεται να είστε μέλος ή να έχετε κάποια διαφήμιση στον 4TY.GR! Η δημιουργία αγγελίας είναι δωρεάν και έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε όσες αγγελίες επιθυμείτε.

Για να δημιουργήσετε την αγγελία σας επισκεφτείτε τη σελίδα aggelies.4ty.gr. Πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας». Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε εάν θέλετε να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή πριν προβείτε στη δημιουργία αγγελίας (σε περίπτωση που είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας). Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται, στη συνέχεια επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χαρίζεται-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια την υποκατηγορία που επιθυμείτε. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».


Κάθε αγγελία περιλαμβάνει:
- Τίτλο
- Κατηγορία αντικειμένων, που βοηθά στην ευκολότερη εύρεση της αγγελίας.
- Δυνατότητα τοποθέτησης απεριόριστων φωτογραφιών, ώστε ο επισκέπτης να έχει καλύτερη εικόνα για το προϊόν.
- Περιγραφή, που μπορείτε να περιγράψετε με απεριόριστο κείμενο το προϊόν ή την υπηρεσία.
- Τιμή και Διεύθυνση.
- Σε κάθε κατηγορία υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης περισσότερων πληροφοριών (πχ στην κατηγορία Πώληση > Διαμερισμάτων, μπορείτε να τοποθετήσετε τα Τετραγωνικά μέτρα του, τον αριθμό δωματίων και το εμβαδόν) βοηθώντας έτσι την αγγελία σας στην αναζήτηση.
- Στοιχεία επικοινωνίας, Τηλέφωνο και Κινητό.
- Φόρμα επικοινωνίας για επικοινωνία του επισκέπτη μαζί σας.
- Εμφάνιση αριθμών επισκεπτών της αγγελίας.
- Κουμπιά like και share του Facebook για κοινοποίηση της αγγελίας.
- Δυνατότητα αποστολής της αγγελίας σε κάποιον φίλο σας μέσω e-mail.


Σας προτείνουμε να ανεβάζετε πλήρεις αγγελίες με χρήσιμη περιγραφή, για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη πιθανών αγοραστών.


Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη αγγελία στην σελίδα οπότε είναι ευκαιρία να ανεβάσετε τώρα τη δική σας για μεγαλύτερη προβολή!

6 σχόλια:

  1. Πωλείται ps3 με ένα τηλεχειριστήριο και 7 ακόμα Παιχνίδια σε καλή κατάσταση 350 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσφέρω τόσο επιχειρηματικό όσο και προσωπικό δάνειο. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μου τώρα: anaitisleontius@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επικοινωνήστε μαζί μου για όλες τις ανάγκες σας σε 2 ώρες θα είστε ευχαριστημένοι. anaitisleontius@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρειάζεσαι δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μου τώρα και να είστε ξανά χαρούμενοι. anaitisleontius@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή