Hot!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟΝ 4TY.GR!


Χρησιμοποιείτε το Facebook για την προώθηση της επιχείρησής σας;
Καιρός να το σκεφτείτε σοβαρά..


Το Facebook αποτελεί το πιο επιτυχημένο και πολυσύχναστο μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Εκατομμύρια χρήστες καθημερινά επισκέπτονται τη σελίδα για να ψυχαγωγηθούν, να πουν την άποψη τους αλλά και να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα.

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα likes στην σελίδα σας στο Facebook ή σε κάποια κοινοποίηση; Επιθυμείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας; Θέλετε να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις σας; Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να καταφέρετε όλα τα παραπάνω.



Η διαφήμιση μέσω των social media αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους marketing και παράλληλα μια από τις πιο πετυχημένες στο διαδίκτυο! Για να ξεκινήσει κάποιος να εκμεταλλεύεται το Facebook για τη προώθηση της επιχείρησης του, πρέπει πρώτα να γνωρίζει και να κατανοεί τη βασική αρχή της δομής του. Η διαφήμιση στο Facebook θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια μέθοδος διαφήμισης από στόμα σε στόμα, από τη στιγμή που μια πληροφορία μπορεί να μοιραστεί από ένα χρήστη σε άλλους κάνοντας share. Η πληροφορία αυτή μπορεί να έχει διάφορες μορφές, όπως κείμενο, εικόνα ή video. Ας μη ξεχνάμε, ότι η πιο αποτελεσματική τακτική στην ιστορία του marketing είναι η από στόμα σε στόμα διαφήμιση.

Το κέρδος μιας επιχείρησης από το Facebook αφορά τη προσέλκυση νέων πελατών, τη γρήγορη προώθηση νέων προϊόντων, την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, την παρακολούθηση των αντιδράσεων όσον αφορά τα προϊόντα μιας επιχείρησης, και σίγουρα τα άμεσα έσοδα που θα αποκομίσουν.

Το Facebook είναι ίσως το ιδανικό μέσο που προσφέρεται για την προώθηση κάθε είδους επιχείρησης, μέσω των Fan Pages. Η δημιουργία μιας σελίδας στο Facebook θεωρείται πλέον αναγκαία για κάθε επιχείρηση. Η απόκτηση όσων περισσότερων Likes είναι μια νέα τάση, που όπως έχει μελετηθεί, αποφέρει καρπούς στο online marketing. Η σελίδα Facebook είναι ειδικά σχεδιασμένη, έτσι ώστε να επιτρέπει να αναδείξει κάποιος την ταυτότητα της επιχείρησής του, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στον διαχειριστή εργαλεία στατιστικών αναλύσεων που μετρούν τις τάσεις τον οπαδών-πελατών και επιτρέπουν την συμμετοχική διαδικασία μέσω δημοσκοπήσεων-ερωτήσεων και φυσικά μέσω σχολίων και δηλώσεων συμμετοχής σε εκδηλώσεις της εταιρίας σας.

Με τις προηγμένες δυνατότητες στόχευσης κοινού που παρέχει το Facebook, γεγονός που καθιστά τη διαφήμιση ιδιαίτερα αποτελεσματική, μπορείτε να πετύχετε το επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι διαφημίσεις στο Facebook προβάλλονται στην αρχική σελίδα κάθε χρήστη (που έχει επιλεγεί από το Facebook με βάση τα κριτήρια που έχουν οριστεί), σε κινητά, tablet και desktop, ή στο δεξί μέρος της οθόνης.

Κάθε διαφήμιση εμφανίζεται σε εκατομμύρια χρήστες σε όλη την Ελλάδα ή και όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα κριτήρια στόχευσης εξειδικεύονται απόλυτα με βάση το προφίλ του κοινού που σας ενδιαφέρει (περιοχή, ηλικία, σπουδές, ενδιαφέροντα κ.ά.).

Εμείς στον 4TY.GR αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τη δική σας διαφημιστική καμπάνια στο Facebook και παράλληλα το δημιουργικό τμήμα μας θα ετοιμάσει τα banners που επιθυμείτε. Σε συνεργασία με εσάς θα ξεκαθαρίσουμε το προφίλ των μελών που θέλετε να προσεγγίσετε έτσι ώστε η διαφήμισή σας να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο Facebook επικοινωνήστε μαζί μας στο 2421181026!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου