Hot!

Ο πιο γρήγορος και δυναμικός τρόπος προβολής της επιχείρησης: 4tynews

Τελικά τι είναι το 4tynews;

Οι περισσότερες προωθητικές ενέργειες έχουν ως στόχο να φέρουν τους πελάτες  στην επιχείρηση που είναι και το ζητούμενο άλλωστε.  Ωστόσο πολλές φορές η αναμονή μόνο δεν είναι αρκετή.  

Μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι ίσως αντί να περιμένουμε τους πιθανούς πελάτες μας, ίσως να ήταν καλύτερο να τους επισκεφτούμε εμείς οι ίδιοι, να τους εξηγήσουμε τι ακριβώς είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν χρονοβόρο, δεν είναι δυνατόν να επισκεφτούμε χιλιάδες πιθανούς πελάτες, θα χρειαζόταν πάρα πολύς χρόνος και θα ήταν αδύνατον να μιλήσουμε σε όλους αυτούς.

Υπάρχουν και άλλες λύσεις λοιπόν όπως για παράδειγμα να τους στείλουμε μια επιστολή!  Ειδικά με την τεράστια ανάπτυξη του διαδικτύου θα μπορούσαμε να στείλουμε χιλιάδες επιστολές. Όχι, δεν μπορούμε! Είναι εκτός από παράνομο, απαράδεκτο. Μα τότε πως θα μπορούσαμε μνα επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και να εξηγήσουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να τους προσφέρουμε;

Εδώ λοιπόν είναι που εμφανίζεται ο 4ty, ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας που παρέχει την υπηρεσία αποστολής newsletter!

 


Ο 4ty δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες να κάνουν γνωστά όλα τους τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες άμεσα και με πολύ όμορφο τρόπο σε χιλιάδες επαγγελματίες και με πάρα πολύ μικρό κόστος.


  


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα 4tynews και διαπιστώστε πόσο εύκολο είναι να κάνετε γνωστά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Δείτε εκατοντάδες δείγματα ώστε να εμπνευστείτε και να σκεφτείτε πως θα θέλατε να προβληθεί η δική σας επιχείρηση. 


Ο 4ty θα κάνει πραγματικότητα κάθε ιδέα σας και θα την προωθήσει σε χιλιάδες επαγγελματίες.


Τηλεφωνήστε τώρα στο 2421181690 η χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο κάνοντας κλικ εδώ και αφήστε να  γίνει πραγματικότητα η προβολή της επιχείρησής σας σήμερα!


 4ty on Facebook     4ty on +g    4tygr on linked in   4ty on Pinterest    twitter     4ty on youtube

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου