Hot!

Προωθήστε τώρα την επιχείρηση σας σε ευρύ κοινό με την υπηρεσία 4tynews!


Προωθήστε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας με την υπηρεσία Newsletter από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδας 4TY.GR. Επιλέξτε την υπηρεσία 4tynews για προβολή της επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρετε και βγείτε κερδισμένοι σε 3 απλά βήματα!


1) Αποστολή υλικού

To τεχνικό τμήμα έρχεται σε συνεννόηση μαζί σας για να συμφωνηθεί το απαραίτητο υλικό που χρειάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (π.χ φωτογραφίες προϊόντων). Στη συνέχεια, αποστέλλετε το υλικό για να ξεκινήσει η δημιουργία της διαφημιστικής μακέτας σας. 

2) Δημιουργία μακέτας

Όταν σταλθεί το υλικό, το τεχνικό τμήμα το μελετάει προσεκτικά έτσι ώστε να επιλέξει σωστά και να δημιουργήσει ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα προσελκύσει την προσοχή όλων όσων θα παραλάβουν τη μακέτα στους λογαριασμούς email τους.

3) Αποστολή του newsletter σε 28.000 e-mails

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί το δημιουργικό κομμάτι, το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει την αποστολή της διαφημιστικής μακέτας σε ένα επιλεγμένο κοινό (28.000 λογαριασμοί email) που επιθυμούν την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων.

Ενημερωτικό δελτίο - Υπηρεσία 4tynews
Υπηρεσία 4tynews

Έτσι λοιπόν, με αυτά τα 3 απλά βήματα το ενημερωτικό δελτίο σας σχετικά με την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να προβάλετε και να προωθήσετε ό,τι επιθυμείτε και να είστε σίγουροι ότι θα φτάσει σε ένα ευρύ κοινό. 

4tyNews - Μία εύκολη, γρήγορη και πάνω από όλα οικονομική λύση για εσάς που αναζητάτε έναν αποτελεσματικό τρόπο προβολής. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου