Hot!

H κυριαρχία των smartphones! Πόσες φορές προβαίνουμε σε έλεγχο του κινητού τηλεφώνου μας καθημερινά;


Αναμφίβολα τα κινητά τηλέφωνα παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, τα smartphones καλύπτουν όλο και περισσότερες ανάγκες των ανθρώπων. Πέρα από την απλή τηλεφωνική επικοινωνία, τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται για ψυχαγωγία, πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενημέρωση, ακόμα και αγορές και πληρωμές λογαριασμών. Τα έξυπνα κινητά μπαίνουν όλο και περισσότερο στη ζωή των καταναλωτών. 

Άραγε έχετε αναρωτηθεί πόσες περίπου φορές ελέγχουμε τα κινητά μας σε διάστημα μιας ημέρας; H εταιρεία συμβούλων Deloitte προσπάθησε να δώσει απάντηση στο παραπάνω ερώτημα διεξάγοντας έρευνα σε 30 χώρες με 50.000 συμμετέχοντες. Φυσικά τα αποτελέσματα ήταν συναρπαστικά καθώς αποδείχθηκε ότι κοιτάζουμε το κινητό μας γύρω στις 25 φορές την ημέρα.

Ιδιαιτέρως υψηλό είναι και τo ποσοστό εκείνων που τσεκάρουν το κινητό τους στα πρώτα 5 λεπτά της ημέρας. Το ποσοστό αγγίζει το 43%.


Τα smartphones φαίνεται ότι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι των καταναλωτών για αυτό και αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για τους επιχειρηματίες, τις ενέργειες προβολής και μάρκετινγκ. Διαφημίσεις, προωθητικές ενέργειες, site και e-shop προσαρμοσμένα σε κινητές συσκευές είναι απαραίτητα για την καλύτερη προβολή μιας επιχείρησης και την εμπειρία των πελατών. 

Η 4ty αναλαμβάνει τη δημιουργία διαφημιστικών ενεργειών και site που προσαρμόζονται σε τέτοιες συσκευές έτσι ώστε να επιτυγχάνονται καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης αλλά και για να βλέπει σωστά τις σελίδες κάθε δυνητικός σας πελάτης.

Εμπιστευτείτε την 4ty για τέλεια αποτελέσματα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου