Hot!

Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ 4TY.GR - "to-thelo.gr" - ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ




Έχετε κουραστεί να ψάχνετε για προσφορές στο διαδίκτυο για τα πιο οικονομικά προϊόντα/υπηρεσίες; Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του 4TY.GR σας δίνει τη λύση: “to-thelo.gr”.


Με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία του, ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR σας παρέχει τη δυνατότητα να δέχεστε προσφορές από τους επαγγελματίες-μέλη του οδηγού μας,  σημειώνοντας απλά κάποια βασικά στοιχεία για ό,τι ψάχνετε. Συλλέξτε πολλές προσφορές, εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την καλύτερη προσφορά!

Στόχος του to-thelo.grείναι να διευκολύνει όλους εσάς που αναζητάτε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία με τον καλύτερο συνδυασμό τιμής-ποιότητας και φυσικά να ενισχύσει τους επαγγελματίες-μέλη του οδηγού.

προσφορές για προϊόντα, υπηρεσίες
to-thelo.gr - Η νέα υπηρεσία από τον 4ty.gr


ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ας δούμε αναλυτικά πώς λειτουργεί η νέα αυτή υπηρεσία! Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις!

1) Είσοδος στην σελίδα της υπηρεσίας  www.to-thelo.gr

2) Εάν ψάχνετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, καλείστε να συμπληρώσετε συγκεκριμένα στοιχεία, περιγράφοντας το προϊόν που ψάχνετε. Έτσι, εξασφαλίζετε προσαρμοσμένες προσφορές για να επιλέξετε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Καλείστε να συμπληρώσετε τα ακόλουθα στοιχεία:

Τι ψάχνετε – Περιγραφή με κείμενο για να ξεκαθαρίσετε τί ψάχνετε.
Φωτογραφίες – Ανεβάστε μέχρι 3 φωτογραφίες για να δείξετε καλύτερα στους επιχειρηματίες τί είναι αυτό που θέλετε.
Κατηγορίες – Επιλέξτε τις επαγγελματικές κατηγορίες που σχετίζονται με το αντικείμενο που ψάχνετε για να ειδοποιηθούν με email οι κατάλληλοι επαγγελματίες.
Tρόπος αποστολής προσφορών – Ξεκαθαρίστε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να σας αποσταλούν οι προσφορές των επιχειρηματιών του 4ty.gr. Δυνατότητες επιλογής: Σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, email, fax.

3) Αποστολή του αιτήματος για να αρχίσετε να δέχεστε προσφορές.

Έτσι απλά λοιπόν, χωρίς εγγραφή, έχετε αποστείλει το αίτημα σας για να λάβετε προσφορές. Σύντομα, οι επαγγελματίες του οδηγού θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

4) Στη συνέχεια, όλοι οι επαγγελματίες-μέλη του οδηγού που βρίσκονται στη σχετική κατηγορία, θα λάβουν ενημερωτικό email για το αίτημα αναζήτησης προϊόντος/υπηρεσίας (εντελώς δωρεάν για τον πρώτο χρόνο). Δείτε επίσης τα αιτήματα των δυνητικών πελατών που σας αφορούν, με σύνδεση στη διαχείριση του 4ty.gr με τους κωδικούς που έχετε, επιλέγοντα το μενού “Thelo”.

5) Όποιος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τον δυνητικό πελάτη, με τον τρόπο επικοινωνίας που έχει καθοριστεί, δίνοντας τη δική του προσφορά και περιμένοντας την απάντηση του πελάτη.

6) Ο χρήστης-πελάτης επιλέγει την καλύτερη προσφορά!

Πιο συνοπτικά:
- Περιγραφή του προϊόντος που αναζητείτε.
- Αποστολή email στους επαγγελματίες που ανήκουν στην σχετική κατηγορία.
- Επικοινωνία των επαγγελματιών-μελών με τους χρήστες-πελάτες για ενημέρωση προσφοράς.
- Επιλογή της καλύτερης προσφοράς από τον πελάτη.

to-thelo.gr - Δεχτείτε προσφορές για προϊόντα/υπηρεσίες

Η νέα υπηρεσία to-thelo.gr” προσφέρει απίστευτα πλεονεκτήματα σε εσάς που ψάχνετε κάποιο προϊόν/υπηρεσία και φυσικά στους επιχειρηματίες-μέλη του 4ty.gr!

Πλεονεκτήματα για όσους αναζητούν προϊόν/υπηρεσία:
  • Εύκολη και γρήγορη έρευνα αγοράς
  • Μεγάλη διευκόλυνση – αποδοχή προσφορών χωρίς ενεργητική αναζήτηση
  • Πολλές προσφορές για την καλύτερη δυνατή λύση
  • Επιλογή του καλύτερου συνδυασμού τιμής-ποιότητας
  • Κέρδος σε χρόνο και χρήματα για τις αγορές σας
  • Εύκολη συμμετοχή στην υπηρεσία χωρίς εγγραφή ή κόστος

Πλεονεκτήματα για τους επιχειρηματίες-μέλη 
  • Διεύρυνση πελατολογίου
  • Αύξηση πωλήσεων
  • Αύξηση αναγνωρισιμότητας και πρόσβαση σε νέο κοινό
  • Εντελώς δωρεάν παροχή της υπηρεσίας για ένα χρόνο
  • Συνεχείς ευκαιρίες για εξέλιξη της επιχείρησης

Όσον αφορά τους επιχειρηματίες, η νέα υπηρεσία απευθύνεται στα μέλη του 4ty.gr. Εσείς που έχετε επιχείρηση και θέλετε να λαμβάνετε αιτήματα προσφορών χωρίς να είστε ήδη μέλος, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στην παρακάτω σελίδα για να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία εγγραφής στον 4ty.gr και φυσικά στη νέα υπηρεσία to-thelo.gr:


Ο 4ty.gr βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για πρωτοριακές και χρήσιμες λύσεις για όλους εσάς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου