Hot!

Τεχνολογικά Νέα – Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο από το σπίτι σας – Αλλαγές στο YouTube - Η Παρασκευή των εκπτώσεων

Αύξηση στην παρακολούθηση βίντεο από κινητές συσκευές

Όλο και αυξάνεται η τάση για παρακολούθηση βίντεο από το κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με την έκθεση TV & Media Report του Ericsson ConsumerLa, η παρακολούθηση βίντεο από τέτοιες συσκευές έχει αυξηθεί κατά 200 ώρες ετησίως. Υψηλή αύξηση έχει παρατηρηθεί γενικότερα στα video on demand καθώς διευκολύνουν τους καταναλωτές να βλέπουν τα βίντεο όποτε θέλουν και όπου θέλουν (με τη βοήθεια των κινητών). Ο συνολικός χρόνος παρακολούθησης βίντεο κατ’ απαίτηση έχει αυξηθεί κατά 50% σε σχέση με το 2010. Επίσης, ένα σημαντικό ποσοστό (40%) αναφέρει ότι παρακολουθεί YouTube σε καθημερινή βάση. Μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν πόσο σημαντική είναι η δημιουργία βίντεο για την προβολή της επιχείρησης και η σύνδεση του με το Youtube, ώστε να αυξήσετε σημαντικά την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας.


Έρχεται η «Μαύρη Παρασκευή» - Απίστευτες Εκπτώσεις και Προσφορές!

Στις 25 Νοεμβρίου έρχεται η «Μαύρη Παρασκευή»  (Black Friday) όπως είναι γνωστή στο εξωτερικό.

Οι Έλληνες καταναλωτές θα βιώσουν αυτή την Παρασκευή, την εμπειρία απίστευτων εκπτώσεων και προσφορών. Η νέα αυτή τάση έρχεται από τις ΗΠΑ, και εφαρμόζεται την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, σηματοδοτώντας την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, και παρέχοντας πολύ χαμηλές τιμές στους καταναλωτές. Οι ρίζες του συγκεκριμένου θεσμού εντοπίζονται στη δεκαετία του 1960.

Μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις σε αρκετά πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα για να βιώσετε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία που αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται συνήθεια και στη χώρα μας.



Έρχονται αλλαγές στα βίντεο του YouTube

Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα προβολής βίντεο σε όλον τον κόσμο ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έρχονται αλλαγές στις δυνατότητες που παρέχει, υποστηρίζοντας βίντεο πολύ υψηλής ευκρίνειας.
Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HDR (High Dynamic Range) επιτρέπει την εμφάνιση ενός μεγάλου χρωματικού φάσματος, παρέχοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα οι συγκεκριμένες αλλαγές θα αργήσουν να γίνουν αισθητές στην πλειοψηφία των χρηστών, καθώς λίγες συσκευές υποστηρίζουν τέτοιας μορφής βίντεο (Xbox One S, PS4 Pro, τηλεοράσεις UHD, εξελιγμένοι υπολογιστές).

 

 

 

Google Earth - Virtual Reality! Γυρίστε όλο τον κόσμο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας

Το Google Earth παρέχει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να περιπλανηθούν στην αγαπημένη τους πόλη και να δουν τα αξιοθέατα της με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας! Ετοιμαστείτε για την έναρξη ενός υπέροχου υπερατλαντικού ταξιδιού από την άνεση του σπιτιού σας!

Έχουν δημιουργηθεί ακόμα και Cinematic Tours για δημοφιλείς προορισμούς για να μη χάσετε κάτι άξιο προσοχής!

Μέχρι στιγμής το Google Earth VR υποστηρίζει μόνο το HTC Vive, αλλά σύντομα θα γίνει διαθέσιμο σε περισσότερες πλατφόρμες! Όλοι οι λάτρεις της τεχνολογίας και των ταξιδιών σίγουρα το περιμένουν με ανυπομονησία! Προς το παρόν πάρτε μία γεύση στο παρακάτω βίντεο!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου